Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Skytte

Jämför och hitta det billigaste priset på Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro är skriven av Göran Skytte och gavs ut 2012-06-14.

Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som bok, ljudbok eller e-bok.
Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro. Boken är skriven av författaren Göran Skytte. Libris förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro var 2012-06-14.

Originalspråket som Göran Skytte skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den Ceab,Cead,234,248 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 359 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 21 mm och den väger så mycket som 210 g. Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro ISBN är 9789173872607. Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro är en fristående bok .


Läs Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som bok

För dig som vill köpa och läsa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som ljudbok

Vill du lyssna på Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro som pocket

Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro
 • Författare: Göran Skytte
 • Genre: Religion
 • Förlag: Libris förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-06-14
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 359
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 21 mm
 • SAB: Ceab,Cead,234,248
 • ISBN: 9789173872607

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro?

Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro är skriven av författaren Göran Skytte

När gavs Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-06-14.

Var kan jag köpa Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro?

Vi rekommenderar att du köper Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Journalisten Göran Skytte möter karmelitbrodern, författaren och den andlige vägledaren Wilfrid Stinissen i ett samtal om kristen tro.Genom Gud den store förvandlaren Tvivel och vårt behov av tecken Någon vill hindra oss – tror vi på djävulen? Ondskans problem Målet: sann människa Kristuslik Göran Skytte och Wilfrid Stinissen vänder sig både till den som är nyfiken på kristen tro och till den som söker fördjupning.”De flesta som söker andlig fördjupning bör kunna hitta något i denna bok.” Peter Streling, Bibliotekstjänst”Den första starka känsla som fyller mig när jag börjar läsa är hur enkelt livet tillsammans med Gud tycks kunna vara. En känsla som föjer mig igenom hela boken.” Christina Lenells, Pilgrim Ansikte mot ansikte för de ett levande samtal med varandra och belyser ämne efter ämne:

Utgivande förlag: Libris förlag