Anrop från inre rymden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elin Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Anrop från inre rymden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Anrop från inre rymden är skriven av Elin Nilsson och gavs ut 2017-04-28.

Anrop från inre rymden som bok, ljudbok eller e-bok.
Anrop från inre rymden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Anrop från inre rymden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Anrop från inre rymden. Boken är skriven av författaren Elin Nilsson. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Anrop från inre rymden var 2017-04-28.

Originalspråket som Elin Nilsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik & relationer vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Anrop från inre rymden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 136 x 14 mm och den väger så mycket som 303 g. Anrop från inre rymden ISBN är 9789150119350. Anrop från inre rymden är en fristående bok .


Läs Anrop från inre rymden som bok

För dig som vill köpa och läsa Anrop från inre rymden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Anrop från inre rymden som ljudbok

Vill du lyssna på Anrop från inre rymden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Anrop från inre rymden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Anrop från inre rymden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Anrop från inre rymden som pocket

Anrop från inre rymden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Anrop från inre rymden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Anrop från inre rymden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Anrop från inre rymden
 • Författare: Elin Nilsson
 • Genre: Romantik & relationer
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2017-04-28
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 205 x 136 x 14 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789150119350

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Anrop från inre rymden?

Anrop från inre rymden är skriven av författaren Elin Nilsson

När gavs Anrop från inre rymden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-28.

Var kan jag köpa Anrop från inre rymden?

Vi rekommenderar att du köper Anrop från inre rymden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nominerad till Augustpriset 2017! I berättelsen För andra får vi en inblick i den första förälskelsens bråddjup då den namnlösa tjejen för första gången kysser sin stora kärlek och inser att ingenting mer kommer att vara sig likt. I Svett-Jesus möter vi ett stökigt klassrum och Olle och Adnan som blivit ovänner över en struntsak. Och i Sjung då tittar Isaks storebror på utan att säga något när Isak blir hånad av coola Nessa. Nessa som han är hemligt förälskad i. Men går det verkligen att vara kär i någon som är så elak?Elin Nilsson om den nya boken:”En femma till den här boken (…) en otroligt fin och skarpt skriven novellsamling” Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT”Det är novellkonst på hög nivå. Den ger mig gåshud.” Emma Holm, Dagens Nyheter “Det som gör den här novellsamlingen så bra är Nilssons förmåga att återge hur alldagliga händelser blir till de viktigaste ögonblicken, de som etsar sig fast och blir ihågkomna.” Bokkoll.se “Hur bra som helst” Bladen brinner”Obligatorisk högläsning med efterföljande diskussion i alla mellanstadieklasser 2018!” Jenny Byström, Folkbladet Jag letade efter situationer som skavde, på det ena eller andra sättet. Om kompisar som inte längre är kompisar. Om kompisar som blir kompisar igen. Om syskon som behöver en. Om syskon som man själv behöver. Om att vara kär utan att få något tillbaka. Om föräldrar som behöver en. Om att behöva sig själv. Om inre rymdar som vecklar ut sig.Anrop från inre rymden är en samling berättelser i gränslandet mellan barndom och tonår. Om kärlek. Vänskap. Konflikter och lojaliteter. Kort sagt om livet och dess möjligheter och utmaningar.

Utgivande förlag: Alfabeta