Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agneta Strandberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära är skriven av Agneta Strandberg och gavs ut 2013-06-03.

Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som bok, ljudbok eller e-bok.
Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 231

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära. Boken är skriven av författaren Agneta Strandberg. Nomen förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära var 2013-06-03.

Originalspråket som Agneta Strandberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Andeguider, änglar & kanalisering vilket ger den Dopb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 146 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 9 mm och den väger så mycket som 300 g. Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära ISBN är 9789174654936. Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära är en fristående bok .


Läs Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som bok

För dig som vill köpa och läsa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 231 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som ljudbok

Vill du lyssna på Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära som pocket

Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära
 • Författare: Agneta Strandberg
 • Genre: Andeguider, änglar & kanalisering
 • Förlag: Nomen förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-06-03
 • Pris: 231
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 146
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 9 mm
 • SAB: Dopb
 • ISBN: 9789174654936

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära?

Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära är skriven av författaren Agneta Strandberg

När gavs Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-03.

Var kan jag köpa Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära?

Vi rekommenderar att du köper Andlig medial utveckling : teoretisk och praktisk lära hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Om du har upptäckt att det finns en annan dimension och värld än vår, och är intresserad av att ta del av den bl.a. i teoretisk och praktisk lära, så är den här boken en bra början i ditt första mediala stegs utveckling. Boken innehåller en lära för att kommunicera med de högre väsen som finns omkring oss, du får bland annat ta del av kunskap som psykometri, spå i kort, kanalisera kontakter från andra sidan, sia borttappade saker.Den här boken ger en inblick i hur författaren arbeta utifrån sina gåvor hon getts att förvalta. Författaren bjuder även på egna andliga och personliga upplevelser och berättelser.En utmärkt bok för dig som är nybörjare.Agneta Strandberg är Certifierat medium, Reikimaster/lärare/Reikiterapeut, beröringsterapeut, änglamassör, författare, hobby fotograf samt utbildad barnsköterska.Agneta driver företaget Sunsouls friskvård & vägledning där hon bl.a. ger behandlingar, konsultationer, vägledande samtal, har seanser och enskilda sittningar, håller kursverksamhet, workshops och har cirkelgrupper Sunsouls lilla handbok är Agnetas andra utgivna bok.Tidigare utgivna bok: Reiki för nybörjare-använd din energi

Utgivande förlag: Nomen förlag