Anders Sundström – Tre Liv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Sundström, Janne Sundling

Jämför och hitta det billigaste priset på Anders Sundström – Tre Liv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Anders Sundström – Tre Liv är skriven av Anders Sundström, Janne Sundling och gavs ut .

Anders Sundström - Tre Liv som bok, ljudbok eller e-bok.
Anders Sundström – Tre Liv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Anders Sundström – Tre Liv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Anders Sundström – Tre Liv. Boken är skriven av författaren Anders Sundström, Janne Sundling. Stenberg-Schentz Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Anders Sundström – Tre Liv var .

Originalspråket som Anders Sundström, Janne Sundling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Anders Sundström – Tre Liv är det: 9789198864502.


Läs Anders Sundström – Tre Liv som bok

För dig som vill köpa och läsa Anders Sundström – Tre Liv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Anders Sundström – Tre Liv som ljudbok

Vill du lyssna på Anders Sundström – Tre Liv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Anders Sundström – Tre Liv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Anders Sundström – Tre Liv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Anders Sundström – Tre Liv som pocket

Anders Sundström – Tre Liv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Anders Sundström – Tre Liv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Anders Sundström – Tre Liv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Anders Sundström – Tre Liv
  • Författare: Anders Sundström, Janne Sundling
  • Genre: Biografier
  • Förlag: Stenberg-Schentz Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198864502

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Anders Sundström – Tre Liv?

Anders Sundström – Tre Liv är skriven av författaren Anders Sundström, Janne Sundling

När gavs Anders Sundström – Tre Liv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Anders Sundström – Tre Liv?

Vi rekommenderar att du köper Anders Sundström – Tre Liv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Anders Sundström har två gånger fått frågan om att bli S partiledare, och två gånger om att bli partisekreterare. En gång svarade han ja. Som ungt kommunalråd i Piteå blev han förste norrbottning i det "mäktiga verkställande utskottet". 1998 ville han fortsätta som näringsminister, men kände sig sparkad av Göran Persson, och hoppade av i protest. Som bankdirektör blev han central i arbetet med att rädda Boliden undan konkurs, som vd för Folksam central för att rädda Swedbank. Utan hans tro på att gruvan i Pajala kunde öppnas igen efter en konkurs hade Kaunis Iron inte funnits. När norra Norrland nyindustrialiseras har han alltid ett finger med. Han har inte duckat för konflikter och har haft flera centrala roller i politiken och näringslivet. Detta är hans berättelse. Boken är skriven i samarbete med journalisten Janne Sundling.

Utgivande förlag: Stenberg-Schentz Förlag