Amor Fati – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sandra James

Jämför och hitta det billigaste priset på Amor Fati innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Amor Fati är skriven av Sandra James och gavs ut 2015-02-20.

Amor Fati som bok, ljudbok eller e-bok.
Amor Fati

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Amor Fati

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Amor Fati. Boken är skriven av författaren Sandra James. Shakti är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Amor Fati var 2015-02-20.

Originalspråket som Sandra James skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Erotisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Amor Fati i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 181 x 112 x 21 mm och den väger så mycket som 169 g. Amor Fati ISBN är 9789187971426. Amor Fati är en fristående bok .


Läs Amor Fati som bok

För dig som vill köpa och läsa Amor Fati som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Amor Fati som ljudbok

Vill du lyssna på Amor Fati som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Amor Fati som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Amor Fati som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Amor Fati som pocket

Amor Fati finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Amor Fati med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Amor Fati med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Amor Fati
 • Författare: Sandra James
 • Genre: Erotisk skönlitteratur
 • Förlag: Shakti
 • Utgivningsdatum: 2015-02-20
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 181 x 112 x 21 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187971426

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Amor Fati?

Amor Fati är skriven av författaren Sandra James

När gavs Amor Fati ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-20.

Var kan jag köpa Amor Fati?

Vi rekommenderar att du köper Amor Fati hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

 AMOR FATI av SANDRA JAMES “De flesta som mötte honom bedömde honom som farlig, någon man inte ville sätta sig upp mot. Ironiskt nog var det just dessa egenskaper som gjorde att hon fann honom tilldragande. Mycket tilldragande. När hon väl lyckades få ett leende av honom, ett av mycket få, var hon förlorad. Åtrå och känslor tog över hennes förnuft. Hon gav efter.”  Under märket Rosa och Black ger Shakti ut erotisk-romantiska böcker ur ett kvinnligt perspektiv som tar läsaren hela vägen utan att censurera något. Erotisk litteratur när den är som hetast. Märket Rosa har ett mjukare språk än Black.  Shakti – som ett nordiskt Harlequin men med lite mer hetta och ångande passion FEM STJÄRNOR AV FEM “Bokserien Amor Fati är den absolut hetaste och mest sensuella som getts ut i Sverige. Riktigt, riktigt bra.” ELIN .

Utgivande förlag: Shakti