Amigurumi : virka söta kuddar

Amigurumi : virka söta kuddar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jennifer Stiller

Jämför och hitta det billigaste priset på Amigurumi : virka söta kuddar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Amigurumi : virka söta kuddar är skriven av Jennifer Stiller och gavs ut .

Amigurumi : virka söta kuddar som bok, ljudbok eller e-bok.
Amigurumi : virka söta kuddar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 177

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Amigurumi : virka söta kuddar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Amigurumi : virka söta kuddar. Boken är skriven av författaren Jennifer Stiller. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Amigurumi : virka söta kuddar var .

Originalspråket som Jennifer Stiller skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Amigurumi : virka söta kuddar är det: 9789180187015.


Läs Amigurumi : virka söta kuddar som bok

För dig som vill köpa och läsa Amigurumi : virka söta kuddar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 177 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Amigurumi : virka söta kuddar som ljudbok

Vill du lyssna på Amigurumi : virka söta kuddar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Amigurumi : virka söta kuddar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Amigurumi : virka söta kuddar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Amigurumi : virka söta kuddar som pocket

Amigurumi : virka söta kuddar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Amigurumi : virka söta kuddar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Amigurumi : virka söta kuddar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Amigurumi : virka söta kuddar
  • Författare: Jennifer Stiller
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 177
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187015

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Amigurumi : virka söta kuddar?

Amigurumi : virka söta kuddar är skriven av författaren Jennifer Stiller

När gavs Amigurumi : virka söta kuddar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Amigurumi : virka söta kuddar?

Vi rekommenderar att du köper Amigurumi : virka söta kuddar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig virka supersöta kuddar och gosedjur i denna fina och inspirerande amigurumi-bok. Här kan du till exempel virka en pingvin, koala, katt, regnbåge eller vattenmelon. Gulliga detaljer som gör det extra mysigt i ett barnrum. Projekten beskrivs tydligt och steg för steg i text och bild. Även själva virktekniken förklaras utförligt. Amigurimis är enkla att virka och passar därför perfekt även för nybörjare.

Utgivande förlag: Lind & Co