Älskade dronning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Sparre

Jämför och hitta det billigaste priset på Älskade dronning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Älskade dronning är skriven av Anna Sparre och gavs ut 2019-04-30.

Älskade dronning som bok, ljudbok eller e-bok.
Älskade dronning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Älskade dronning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Älskade dronning. Boken är skriven av författaren Anna Sparre. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Älskade dronning var 2019-04-30.

Originalspråket som Anna Sparre skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Älskade dronning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 196 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 13 mm och den väger så mycket som 300 g. Älskade dronning ISBN är 9788726184402. Älskade dronning är en fristående bok .


Läs Älskade dronning som bok

För dig som vill köpa och läsa Älskade dronning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Älskade dronning som ljudbok

Vill du lyssna på Älskade dronning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Älskade dronning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Älskade dronning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Älskade dronning som pocket

Älskade dronning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Älskade dronning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Älskade dronning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Älskade dronning
 • Författare: Anna Sparre
 • Genre: Historisk skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-30
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 196
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 13 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9788726184402

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Älskade dronning?

Älskade dronning är skriven av författaren Anna Sparre

När gavs Älskade dronning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-30.

Var kan jag köpa Älskade dronning?

Vi rekommenderar att du köper Älskade dronning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Året är 1406. Den tolvåriga prinsessan Filippa av England lämnar sitt hemland för att giftas bort till Erik av Pommern, unionskung över Sverige, Norge och Danmark. Hennes titel är Drottning av trenne riken, trots att hon aldrig sett sin blivande make eller satt sin fot i något av de tre rikena. Livet i hennes nya hemland blir inte så enkelt för den unga drottningen, men efter hand vinner hon alltfler hjärtan med sin styrka i både med- och motgång. Att vara besläktad med Englands främsta härförare visar sig snart komma väl till användning…

Utgivande förlag: Saga Egmont