Alltings mening – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Högman

Jämför och hitta det billigaste priset på Alltings mening innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alltings mening är skriven av Åke Högman och gavs ut 2019-06-28.

Alltings mening som bok, ljudbok eller e-bok.
Alltings mening

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Alltings mening

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alltings mening. Boken är skriven av författaren Åke Högman. Kira förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alltings mening var 2019-06-28.

Originalspråket som Åke Högman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Alltings mening i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 327 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 30 mm och den väger så mycket som 347 g. Alltings mening ISBN är 9789187875335. Alltings mening är en del av serien: Mölleserien (del 3).


Läs Alltings mening som bok

För dig som vill köpa och läsa Alltings mening som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alltings mening som ljudbok

Vill du lyssna på Alltings mening som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Alltings mening som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alltings mening som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alltings mening som pocket

Alltings mening finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alltings mening med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alltings mening med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alltings mening
 • Författare: Åke Högman
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Kira förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-06-28
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 327
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187875335

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alltings mening?

Alltings mening är skriven av författaren Åke Högman

När gavs Alltings mening ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-28.

Var kan jag köpa Alltings mening?

Vi rekommenderar att du köper Alltings mening hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När två personer mördas i Kullabygden blir kriminalreporter Johannes Pilgrimsson indragen i ännu ett “Möllemysterium”. Sakta spinns en väv som är långt mer omfattande än vad Johannes själv kan hantera.”Åke Högman är en lysande berättare. En slags osannolik kombination av Fritiof Nilsson Piraten och Raymond Chandler.” Kristian Lundberg, Helsingborgs Dagblad”Åke Högman är fackmannen som skriver och levererar en spännande thriller som bitvis kunde vara sann, lika fantasifull som någonsin en Simenon eller Agatha Christie.” Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet

Utgivande förlag: Kira förlag