Allt om våra högtider : från jul till halloween

Allt om våra högtider : från jul till halloween – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Norlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt om våra högtider : från jul till halloween innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt om våra högtider : från jul till halloween är skriven av Arne Norlin och gavs ut .

Allt om våra högtider : från jul till halloween som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt om våra högtider : från jul till halloween

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt om våra högtider : från jul till halloween

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt om våra högtider : från jul till halloween. Boken är skriven av författaren Arne Norlin. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt om våra högtider : från jul till halloween var .

Originalspråket som Arne Norlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt om våra högtider : från jul till halloween är det: 9789180186513.


Läs Allt om våra högtider : från jul till halloween som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt om våra högtider : från jul till halloween som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt om våra högtider : från jul till halloween som ljudbok

Vill du lyssna på Allt om våra högtider : från jul till halloween som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt om våra högtider : från jul till halloween som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt om våra högtider : från jul till halloween som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt om våra högtider : från jul till halloween som pocket

Allt om våra högtider : från jul till halloween finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt om våra högtider : från jul till halloween med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt om våra högtider : från jul till halloween med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt om våra högtider : från jul till halloween
  • Författare: Arne Norlin
  • Genre: Historia & arkeologi|Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 259
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186513

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt om våra högtider : från jul till halloween?

Allt om våra högtider : från jul till halloween är skriven av författaren Arne Norlin

När gavs Allt om våra högtider : från jul till halloween ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Allt om våra högtider : från jul till halloween?

Vi rekommenderar att du köper Allt om våra högtider : från jul till halloween hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Språkflödet i Allt om våra högtider är engagerat och har ett bra och lättförståeligt flyt vilket gör att boken både kan läsas av vuxna och lite äldre barn … Norlin slår hål på några myter om att våra vanligaste traditioner skulle vara väldigt uråldriga eller att de skulle vara svenska utan influenser från andra kulturer." Btj "går igenom alla årets högtider på ett underhållande och informativt sätt. En bok som kan ligga framme hela året." Hus & Hem Varför heter det julklapp? Har vi alltid ätit ägg till påsk? Hur kommer det sig att man dansar runt ett stort kors klätt med grönt på midsommarafton? Varifrån kommer traditionen att tända gravljus på alla helgons dag? Och vem var egentligen Lucia? Vi svenskar älskar verkligen våra högtider. Jul, nyår, valborg och midsommar firas med en entusiasm som ibland väcker förvåning i omvärlden. Vi äter en massa konstigt som semlor, påskgodis, surströmming och kräftor. Ibland sägs det att våra högtider är uråldriga och hedniska. Men faktum är att de flesta inte är äldre än några generationer. Vanan att ställa in en julgran hämtades från Tyskland i slutet av 1800-talet. Tomten, i sin nuvarande form, är drygt hundra år gammal. Mycket av det vi förknippar med en traditionell svensk jul skapades på 1950-talet. I den rikt illustrerade <i>Allt om våra högtider </i>berättar Arne Norlin kunnigt och engagerat om nya och gamla festseder. Det börjar naturligtvis med jul, vårt största firande. Men här ryms alla våra högtider, stora som små. Bland de nyare märks alla hjärtans dag och halloween. ARNE NORLIN är kanske mest känd för sina uppskattade barn- och ungdomsböcker, men han har också skrivit rosade fackböcker för vuxna. <i>Familjen Bernadotte</i> och <i>Femtionio fantastiska Nobelpristagare</i> är två tidigare titlar som givits ut på Lind & Co.

Utgivande förlag: Lind & Co