Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter

Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Addy Farmer

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter är skriven av Addy Farmer och gavs ut .

Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter. Boken är skriven av författaren Addy Farmer. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter var .

Originalspråket som Addy Farmer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter är det: 9789180187282.


Läs Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som ljudbok

Vill du lyssna på Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter som pocket

Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter
  • Författare: Addy Farmer
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 109
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187282

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter?

Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter är skriven av författaren Addy Farmer

När gavs Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter?

Vi rekommenderar att du köper Allt om slem! : klibbiga fakta om slemmiga djur och växter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Välkommen till en rolig, lärorik och spännande resa i slemmets värld! Slem är fantastiskt. Visste du att det till exempel används som skydd, försvar, medicin och en massa andra grejer. Även vi människor producerar slem, till exempel när vi är förkylda. Då överproducerar näsan snor för att stoppa bakterier och smuts från att åka ner i lungorna. I denna lekfullt illustrerade bok får du lära dig mer om slem, vad det egentligen är, varför det är en så viktig och värdefull tillgång i naturens kretslopp och vad du själv kan göra för att skydda slemmet i naturen. I samma serie finns även: <i>Allt om bajs!</i>

Utgivande förlag: Lind & Co