Allt om familjer

Allt om familjer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mar Ferrero

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt om familjer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt om familjer är skriven av Mar Ferrero och gavs ut .

Allt om familjer som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt om familjer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt om familjer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt om familjer. Boken är skriven av författaren Mar Ferrero. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt om familjer var .

Originalspråket som Mar Ferrero skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt om familjer är det: 9789180186469.


Läs Allt om familjer som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt om familjer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt om familjer som ljudbok

Vill du lyssna på Allt om familjer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt om familjer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt om familjer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt om familjer som pocket

Allt om familjer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt om familjer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt om familjer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt om familjer
  • Författare: Mar Ferrero
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 109
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186469

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt om familjer?

Allt om familjer är skriven av författaren Mar Ferrero

När gavs Allt om familjer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Allt om familjer?

Vi rekommenderar att du köper Allt om familjer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad är egentligen en familj? Var bor familjer? Vad äter de? Vad gör de? Det är några av frågorna man får svar på i denna bilderbok om familjer. I färgglada illustrationer och korta texter möter man här alla möjliga typer av familjer: stora och små, brokiga och likartade. Här kan man till exempel läsa om varför det är bra att ha en familj, vilka känslor som ofta uppkommer i familjer och hur familjer kan förändras. Även familjerelationer och benämningar på olika släktingar utreds, till exempel "morbror", "svägerska", "kusin", "systerson". Vem är egentligen vad till vem? Boken innehåller också ett släktträd, för att inspirera barnen att rita sitt eget släktträd. Genom frågor uppmuntras barnen även att fundera över sin egen familj. Vilka ingår i den? Hur brukar man fira till exempel födelsedagar? En rolig och tankeväckande bok som visar barn att en familj egentligen kan se ut precis hur som helst och att alla familjer är unika.

Utgivande förlag: Lind & Co