Allt om dinosaurier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Blake Hoena

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt om dinosaurier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt om dinosaurier är skriven av Blake Hoena och gavs ut 2018-01-30.

Allt om dinosaurier som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt om dinosaurier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Allt om dinosaurier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt om dinosaurier. Boken är skriven av författaren Blake Hoena. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt om dinosaurier var 2018-01-30.

Originalspråket som Blake Hoena skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Dinosaurier & urtiden vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Allt om dinosaurier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 63 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Allt om dinosaurier ISBN är . Allt om dinosaurier är en del av serien: National Geographic Kids Allt.


Läs Allt om dinosaurier som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt om dinosaurier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt om dinosaurier som ljudbok

Vill du lyssna på Allt om dinosaurier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Allt om dinosaurier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt om dinosaurier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt om dinosaurier som pocket

Allt om dinosaurier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt om dinosaurier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt om dinosaurier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Allt om dinosaurier
 • Författare: Blake Hoena
 • Genre: Dinosaurier & urtiden
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2018-01-30
 • Pris:
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 63
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt om dinosaurier?

Allt om dinosaurier är skriven av författaren Blake Hoena

När gavs Allt om dinosaurier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-30.

Var kan jag köpa Allt om dinosaurier?

Vi rekommenderar att du köper Allt om dinosaurier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stampa fram genom förhistoriska skogar med gigantiska växtätare och se vilda strider mellan köttätande bestar i Allt om dinosaurier! Träffa långhalsade sauropoder, de största landdjur som någonsin strövat omkring på planeten. Utforska de fossila lämningarna efter uråldriga varelser och läs om hur dinosaurier tog hand om sina ungar. Testa sedan dina dinokunskaper för att se vad du har lärt dig. Allt? Bra jobbat! Nu är det du som är dinosaurie-experten! Dessa fängslande, överskådliga och fullständigt fascinerande böcker kommer göra läsarna förtjusta. School Library Journal *** Blake Honea brukade som barn sitta och rita i sin dinosaurie-målarbok under långa bilresor. Det var på den tiden man fortfarande trodde att Brontosaurusar existerade. Nuförtiden bor Blake i St. Paul, Minnesota, där han kan ses åka runt i stan på sin skateboard, tillsammans med sin hund Ty (möjligen en förkortning för Tyrannosaurus). Han skriver också barnböcker om till exempel dinosaurier, monster, rymdvarelser, mytologi, robotar.

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic