Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Poppy O’Neill

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga är skriven av Poppy O’Neill och gavs ut 2021-07-12.

Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 111

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga. Boken är skriven av författaren Poppy O’Neill. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga var 2021-07-12.

Originalspråket som Poppy O’Neill skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga är det: 9789179855130.


Läs Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 111 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som ljudbok

Vill du lyssna på Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga som pocket

Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga
  • Författare: Poppy O’Neill
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-07-12
  • Pris: 111
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855130

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga?

Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga är skriven av författaren Poppy O’Neill

När gavs Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-12.

Var kan jag köpa Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga?

Vi rekommenderar att du köper Allt löser sig! : boken som hjälper barn att känna sig trygga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det här är en fylla-i-bok för barn som bygger på erkända metoder inom kognitiv beteendeterapi (KBT) som används av barnpsykologer i bland annat skolor. Med enkla verktyg får barnen arbeta bort oroskänslor och ängslighet. Boken är utformad för barn mellan sju och elva år eftersom det händer mycket i den åldern som kan påverka ett barns mentala hälsa och trygghetskänsla. Negativa tankar i den här åldern kan i värsta fall hänga med resten av livet. Med hjälp av de roliga och engagerande övningarna i den här boken får barn successivt arbeta upp sin grundtrygghet. För att få ut bästa möjliga av den här boken bör barnet arbeta i den tillsammans med en förälder eller vuxen.

Utgivande förlag: Tukan Förlag