Allt du inte säger

Allt du inte säger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Krillan Ahlsén

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt du inte säger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt du inte säger är skriven av Krillan Ahlsén och gavs ut .

Allt du inte säger som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt du inte säger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt du inte säger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt du inte säger. Boken är skriven av författaren Krillan Ahlsén. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt du inte säger var .

Originalspråket som Krillan Ahlsén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt du inte säger är det: 9789180312455.


Läs Allt du inte säger som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt du inte säger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt du inte säger som ljudbok

Vill du lyssna på Allt du inte säger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt du inte säger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt du inte säger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt du inte säger som pocket

Allt du inte säger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt du inte säger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt du inte säger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt du inte säger
  • Författare: Krillan Ahlsén
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180312455

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt du inte säger?

Allt du inte säger är skriven av författaren Krillan Ahlsén

När gavs Allt du inte säger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Allt du inte säger?

Vi rekommenderar att du köper Allt du inte säger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Iris Lund ser fram emot en lugn höst på Österlen, där hon nu bor permanent efter att ha bestämt sig för att behålla sin pappas hus. Hon skriver för en lokaltidning, och när en story kring ett komplicerat vårdnadsärende landar i hennes knä, ser hon chansen att visa framfötterna. När en av intervjupersonerna plötsligt hittas avliden dras hon in i en härva av lögner och känslomässig utpressning. Samtidigt kommer hennes dotter Rosa ner för att bo hos henne efter att ha hamnat i fel sällskap, och Iris kämpar med deras relation. Snart förvandlas drömmen om en skön tillvaro med kärleken Mårten, till en jakt efter sanningen både om andra och henne själv. <i>Allt du inte säge</i>r är en psykologisk spänningsroman om ödesdigra beslut och om hur långt man kan gå för att rädda någon man älskar. Fristående fortsättning till<i> Faller jag faller du</i> som gavs ut 2022. KRILLAN AHLSÉN bor i Gustavsberg och tillbringar sedan 47 år tillbaka somrarna på Österlen. Hon arbetade i många år som redaktionschef på Icakuriren. Nu skriver hon på deltid.   Nagelbitande, fängslande och oerhört dramatisk, mycket svår att släppa. Samtidigt som man vill veta slutet så vill man bara ha ännu mer. Denna serie får man inte missa! – Npboktips Krillan Ahlsén är otroligt skicklig i att skriva om relationer så det kryper in under skinnet på en. – Boknjutaren Krillan Ahlsén har fått till en spännande och klurig berättelse som tar mig mer med storm än första boken. Det här är en riktigt spännande bladvändare i härliga miljöer. – Bokstavligttalat_

Utgivande förlag: Bokfabriken