Allt började med Georg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carina Clarvind

Jämför och hitta det billigaste priset på Allt började med Georg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Allt började med Georg är skriven av Carina Clarvind och gavs ut .

Allt började med Georg som bok, ljudbok eller e-bok.
Allt började med Georg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 260

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Allt började med Georg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Allt började med Georg. Boken är skriven av författaren Carina Clarvind. Nordic Design & Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Allt började med Georg var .

Originalspråket som Carina Clarvind skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Allt började med Georg är det: 9789198841947.


Läs Allt började med Georg som bok

För dig som vill köpa och läsa Allt började med Georg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 260 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Allt började med Georg som ljudbok

Vill du lyssna på Allt började med Georg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Allt började med Georg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Allt började med Georg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Allt började med Georg som pocket

Allt började med Georg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Allt började med Georg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Allt började med Georg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Allt började med Georg
  • Författare: Carina Clarvind
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Nordic Design & Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 260
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841947

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Allt började med Georg?

Allt började med Georg är skriven av författaren Carina Clarvind

När gavs Allt började med Georg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Allt började med Georg?

Vi rekommenderar att du köper Allt började med Georg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

År 1905 drabbas Georg och hans syskon av en tragedi som förändrar deras liv för alltid. Ensamma, utan mor och far, auktioneras syskonskaran ut till den lägsta budgivaren.Georg och hans lillebror Valter hamnar hos den hänsynslösa torparen CJ. Det blir en tuff tid för pojkarna och livet på torpet sätter djupa spår. Samtidigt rasar ett världskrig med sjukdomar och hungersnöd över landet. Vi får följa Georg genom livets prövningar, från barndomens hårda torparliv på den Östgötska slätten till Södermanlands vackra landskap. En gripande bok om kärlek och familjeband men också om händelser från barndomen, som förföljer och går i arv. Författaren, Carina Clarvind, lever precis som sin morfars far, Georg, med ena foten i Östergötland och den andra i Södermanland.

Utgivande förlag: Nordic Design & Förlag