Alla tre får plåster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Nilsson Thore

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla tre får plåster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla tre får plåster är skriven av Maria Nilsson Thore och gavs ut 2022-01-03.

Alla tre får plåster som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla tre får plåster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla tre får plåster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla tre får plåster. Boken är skriven av författaren Maria Nilsson Thore. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla tre får plåster var 2022-01-03.

Originalspråket som Maria Nilsson Thore skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alla tre får plåster är det: 9789179770945.


Läs Alla tre får plåster som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla tre får plåster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla tre får plåster som ljudbok

Vill du lyssna på Alla tre får plåster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla tre får plåster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla tre får plåster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla tre får plåster som pocket

Alla tre får plåster finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla tre får plåster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla tre får plåster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alla tre får plåster
  • Författare: Maria Nilsson Thore
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-03
  • Pris: 75
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770945

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla tre får plåster?

Alla tre får plåster är skriven av författaren Maria Nilsson Thore

När gavs Alla tre får plåster ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-03.

Var kan jag köpa Alla tre får plåster?

Vi rekommenderar att du köper Alla tre får plåster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Valle har ett stort plåster på benet. Orättvist tycker Idde och Ester! Men Ester vet var plåsterlådan finns och som vanligt löser alla tre situationen på sitt eget vis. Maria Nilsson Thore är en av våra mest älskade illustratörer och bilderboksskapare. Hennes stämningsfyllda bildvärldar rymmer storslagna känslor och kluriga små detaljer för både barn och vuxna att upptäcka och förlora sig i. "Alla tre får plåster" är den tolfte fristående delen i serien om "Alla tre" – charmiga och uppskattade bilderböcker i förskolemiljö.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen