Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Fogelström

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården är skriven av Jenny Fogelström och gavs ut 2018-12-14.

Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården. Boken är skriven av författaren Jenny Fogelström. Jenny Fogelström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården var 2018-12-14.

Originalspråket som Jenny Fogelström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgårdsskötsel: växter vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 88 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 210 x 7 mm och den väger så mycket som 370 g. Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården ISBN är 9789163994739. Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården är en fristående bok .


Läs Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som ljudbok

Vill du lyssna på Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården som pocket

Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården
 • Författare: Jenny Fogelström
 • Genre: Trädgårdsskötsel: växter
 • Förlag: Jenny Fogelström
 • Utgivningsdatum: 2018-12-14
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 88
 • Fysiska dimensioner: 240 x 210 x 7 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789163994739

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården?

Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården är skriven av författaren Jenny Fogelström

När gavs Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-14.

Var kan jag köpa Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården?

Vi rekommenderar att du köper Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varje trädgårdsentusiast har en relation till växternas inneboende färgprakt. Alla har vi färger som vi är extra svaga för – klarröda kornellgrenar, ljusgul trollhasselblomning eller nepetalila i rabatten – favoritnyanser som lyfter humöret och ger trädgården extra lyskraft. För många är just färgerna avgörande för hur den egna trädgården helst ska se ut.Det är bara ett problem: Du vet förmodligen vilka färger du vill ha – men hur väljer du rätt växter? Den här boken hjälper dig att hitta trädgårdens rätta nyanser över hela året. En nyckel till trädgårdens färger. Vad blommar i gult vår, sommar och höst? Vilka växter ska jag välja för att få inslag av röda toner under vintern? Boken beskriver årstid för årstid och färg för färg de växtval som ger rätt nyanser.Boken är tänkt för alla som är intresserade av trädgårdsväxter eller har en trädgård, jobbar med trädgård eller rent av skriver om trädgård. Vare sig du som läsare har förkunskaper eller inte, kan boken bidra med inspiration. Boken ger läsaren en överblick över utvalda växter som kan användas för att färgsätta trädgården under olika årstider. Boken kan även användas som uppslagsverk, till exempel om du letar efter en växt som får röda höstlöv.

Utgivande förlag: Jenny Fogelström