Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andréas Sjölander

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida är skriven av Andréas Sjölander och gavs ut .

Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 163

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida. Boken är skriven av författaren Andréas Sjölander. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida var .

Originalspråket som Andréas Sjölander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida är det: 9789198841343.


Läs Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 163 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som ljudbok

Vill du lyssna på Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida som pocket

Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida
  • Författare: Andréas Sjölander
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Boksmart
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 163
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841343

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida?

Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida är skriven av författaren Andréas Sjölander

När gavs Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida?

Vi rekommenderar att du köper Alla tiders Göteborg : en sagolik historia om Sveriges framsida hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig hur Göteborg byggdes, vilka personer och händelser som gjort staden känd, hur liten, stor och viktig Göteborg varit och vilka mot och medgångar som kantat historien. Längst vägen får du också koll hur barnen hade det på förr i tiden (det var inte alltid lätt.). Länge leve Göteborg! Boken passar alla mellan 6-116 år perfekt till godnattsagan, sagostunden eller som lättsam undervisning i skolan. Kul läsning även för vuxna som snabbt vill få koll på Göteborgs historia.

Utgivande förlag: Boksmart