Alla onda ting är tre – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rolf Carlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla onda ting är tre innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla onda ting är tre är skriven av Rolf Carlsson och gavs ut 2016-11-15.

Alla onda ting är tre som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla onda ting är tre

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Alla onda ting är tre

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla onda ting är tre. Boken är skriven av författaren Rolf Carlsson. Vivenda Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla onda ting är tre var 2016-11-15.

Originalspråket som Rolf Carlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Alla onda ting är tre i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 300 g. Alla onda ting är tre ISBN är . Alla onda ting är tre är en del av serien: Leo Bredberg (del 1).


Läs Alla onda ting är tre som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla onda ting är tre som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla onda ting är tre som ljudbok

Vill du lyssna på Alla onda ting är tre som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Alla onda ting är tre som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla onda ting är tre som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla onda ting är tre som pocket

Alla onda ting är tre finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla onda ting är tre med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla onda ting är tre med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alla onda ting är tre
 • Författare: Rolf Carlsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Vivenda Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-11-15
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla onda ting är tre?

Alla onda ting är tre är skriven av författaren Rolf Carlsson

När gavs Alla onda ting är tre ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-15.

Var kan jag köpa Alla onda ting är tre?

Vi rekommenderar att du köper Alla onda ting är tre hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tre män påträffas döda under några vårvinterveckor i den lilla staden Kristinefors i Värmland. Av allt att döma har de fallit offer för en mördare.En okänd kvinna har bestämt sig för att journalisten Leo Bredberg ska ingå i hennes kallsinniga plan och omedelbart dras han in i en mörk historia bestyckad med ondska och hat.”Alla onda ting är tre” är Rolf Carlssons nionde bok, tredje roman och hans första i kriminalgenren.Han är också verksam som musiker, poet och journalist.

Utgivande förlag: Vivenda Förlag