Alla ljuger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Grebe

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla ljuger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla ljuger är skriven av Camilla Grebe och gavs ut 2021-03-15.

Alla ljuger som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla ljuger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla ljuger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla ljuger. Boken är skriven av författaren Camilla Grebe. Wahlström & Widstrand är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla ljuger var 2021-03-15.

Originalspråket som Camilla Grebe skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alla ljuger är det: 9789146236559.


Läs Alla ljuger som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla ljuger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla ljuger som ljudbok

Vill du lyssna på Alla ljuger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla ljuger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla ljuger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla ljuger som pocket

Alla ljuger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla ljuger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla ljuger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alla ljuger
  • Författare: Camilla Grebe
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Wahlström & Widstrand
  • Utgivningsdatum: 2021-03-15
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789146236559

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla ljuger?

Alla ljuger är skriven av författaren Camilla Grebe

När gavs Alla ljuger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-15.

Var kan jag köpa Alla ljuger?

Vi rekommenderar att du köper Alla ljuger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Maria är lyckligt lottad. Hon trivs med sitt jobb, hon älskar sin son, sin nye man Samir och – oftast – bonusdottern Yasmin. Men när Yasmin försvinner och Samir anklagas för att ha dödat sin dotter rasar Marias tillvaro. Inte kan väl någon mörda sitt eget barn? "Alla ljuger" handlar om den fina linjen mellan lögn och sanning. Ett isande kriminaldrama och en förödande precis skildring av en familj i fritt fall.

Utgivande förlag: Wahlström & Widstrand