Alla dessa dagar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annicka Ternestål

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla dessa dagar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla dessa dagar är skriven av Annicka Ternestål och gavs ut 2008-06-01.

Alla dessa dagar som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla dessa dagar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Alla dessa dagar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla dessa dagar. Boken är skriven av författaren Annicka Ternestål. Axplock är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla dessa dagar var 2008-06-01.

Originalspråket som Annicka Ternestål skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Alla dessa dagar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 186 x 130 x 8 mm och den väger så mycket som 120 g. Alla dessa dagar ISBN är 9789185385584. Alla dessa dagar är en fristående bok .


Läs Alla dessa dagar som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla dessa dagar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla dessa dagar som ljudbok

Vill du lyssna på Alla dessa dagar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Alla dessa dagar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla dessa dagar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla dessa dagar som pocket

Alla dessa dagar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla dessa dagar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla dessa dagar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alla dessa dagar
 • Författare: Annicka Ternestål
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Axplock
 • Utgivningsdatum: 2008-06-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 186 x 130 x 8 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789185385584

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla dessa dagar?

Alla dessa dagar är skriven av författaren Annicka Ternestål

När gavs Alla dessa dagar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-06-01.

Var kan jag köpa Alla dessa dagar?

Vi rekommenderar att du köper Alla dessa dagar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

– Farmor, farmor! Markus kommer springande till dem från myren. Han försöker skrika, men bara en viskning tränger fram mellan läpparna, som tydligt formar orden: – Farmor, det sitter en kines bakom en buske. Kom så får du se!Alla dessa dagar är en berättelse om Berit, Signe, Josef och de andra i den lilla byn i norra Sverige. Deras ganska vanliga och lugna liv förändras en vacker dag, när det börjar komma människor till byn för att plocka bär i de svenska skogarna. De kommer från det exotiska landet Thailand. Byn fylls av liv under de korta sommarmånaderna och för de flesta i den lilla, näst intill avfolkade byn, blir vardagen för alltid förändrad.Alla dessa dagar är Annicka Terneståls debutroman. Den griper tag i en och det är svårt att lägga ifrån sig boken. De livsöden och personligheter som beskrivs skulle kunna handla om din eller min granne. Alla är de olika men mellan dem finns en skön samhörighet.Kontakt med Annicka Ternestål kan erhållas genom förlaget.

Utgivande förlag: Axplock