Alla borstar tänderna! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katie Daynes

Jämför och hitta det billigaste priset på Alla borstar tänderna! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alla borstar tänderna! är skriven av Katie Daynes och gavs ut 2021-05-17.

Alla borstar tänderna! som bok, ljudbok eller e-bok.
Alla borstar tänderna!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alla borstar tänderna!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alla borstar tänderna!. Boken är skriven av författaren Katie Daynes. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alla borstar tänderna! var 2021-05-17.

Originalspråket som Katie Daynes skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alla borstar tänderna! är det: 9789179854928.


Läs Alla borstar tänderna! som bok

För dig som vill köpa och läsa Alla borstar tänderna! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alla borstar tänderna! som ljudbok

Vill du lyssna på Alla borstar tänderna! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alla borstar tänderna! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alla borstar tänderna! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alla borstar tänderna! som pocket

Alla borstar tänderna! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alla borstar tänderna! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alla borstar tänderna! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alla borstar tänderna!
  • Författare: Katie Daynes
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-17
  • Pris: 74
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179854928

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alla borstar tänderna!?

Alla borstar tänderna! är skriven av författaren Katie Daynes

När gavs Alla borstar tänderna! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-17.

Var kan jag köpa Alla borstar tänderna!?

Vi rekommenderar att du köper Alla borstar tänderna! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Varför måste man borsta tänderna? Varför har djuren inga tandborstar? Och varför tappar små barn sina tänder? Det och mycket mer får du veta i den här roliga boken med luckor.

Utgivande förlag: Tukan Förlag