Algebra : x och y i vardagsmatematik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michael Willers

Jämför och hitta det billigaste priset på Algebra : x och y i vardagsmatematik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Algebra : x och y i vardagsmatematik är skriven av Michael Willers och gavs ut 2015-09-17.

Algebra : x och y i vardagsmatematik som bok, ljudbok eller e-bok.
Algebra : x och y i vardagsmatematik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Algebra : x och y i vardagsmatematik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Algebra : x och y i vardagsmatematik. Boken är skriven av författaren Michael Willers. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Algebra : x och y i vardagsmatematik var 2015-09-17.

Originalspråket som Michael Willers skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Algebra vilket ger den Tc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Algebra : x och y i vardagsmatematik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 147 x 19 mm och den väger så mycket som 463 g. Algebra : x och y i vardagsmatematik ISBN är 9789174613988. Algebra : x och y i vardagsmatematik är en fristående bok .


Läs Algebra : x och y i vardagsmatematik som bok

För dig som vill köpa och läsa Algebra : x och y i vardagsmatematik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Algebra : x och y i vardagsmatematik som ljudbok

Vill du lyssna på Algebra : x och y i vardagsmatematik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Algebra : x och y i vardagsmatematik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Algebra : x och y i vardagsmatematik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Algebra : x och y i vardagsmatematik som pocket

Algebra : x och y i vardagsmatematik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Algebra : x och y i vardagsmatematik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Algebra : x och y i vardagsmatematik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Algebra : x och y i vardagsmatematik
 • Författare: Michael Willers
 • Genre: Algebra
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-09-17
 • Pris: 139
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 217 x 147 x 19 mm
 • SAB: Tc
 • ISBN: 9789174613988

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Algebra : x och y i vardagsmatematik?

Algebra : x och y i vardagsmatematik är skriven av författaren Michael Willers

När gavs Algebra : x och y i vardagsmatematik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-17.

Var kan jag köpa Algebra : x och y i vardagsmatematik?

Vi rekommenderar att du köper Algebra : x och y i vardagsmatematik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Algebra finns överallt omkring oss. Vare sig vi inser det eller inte så både beskriver och påverkar den världen på oerhört många sätt, från antalet blomblad på en växt till räntan på bolånet. Att förstå algebra ger dig tillgång till matematikens värld, vars språk äger en skönhet i sig. Det första kapitlet går igenom grunderna. Här förklaras några olika taltyper, som de perfekta talen, rötter, irrationella tal och allas favorit: . Läsaren får också ta del av historien bakom metoderna för att lösa de mest grundläggande ekvationerna. Författaren blandar praktiska problem med teoretiska pussel, berättar entusiastiskt om bland annat polynomer och radikaler och om varför det är så roligt att arbeta med fakulteter – “för att det får en att verka smart”. De stora namnen inom matematikens historia, bland andra Arkimedes, Gauß, Newton, Pascal och Fibonacci, presenteras i korta faktaavsnitt som sammanfattar deras verk och teorier. Boken tar dig med på en spännande resa genom matematikens och algebrans utveckling. På vägen möter du fascinerande människor och tankar från hela världen, och lär dig att hitta enkla metoder för att lösa knepiga problem. På Lind & Co finns också “Gick du också igenom gymnasiets ekvationer, derivator och integraler utan att egentligen förstå varför du lärde dig detta? Här finns svar eller ledtrådar och inte minst finns här vardagliga klurigheter som kan lösas med hjälp av matte.” Marita Hellberg-Danielsson, Nerikes Allehanda Paradoxer – Boken som utmanar din upplevelse av allt som finns omkring dig.

Utgivande förlag: Lind &amp