Alexandra-sviten

Alexandra-sviten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Fohlin Mattsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Alexandra-sviten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alexandra-sviten är skriven av Anna Fohlin Mattsson och gavs ut .

Alexandra-sviten som bok, ljudbok eller e-bok.
Alexandra-sviten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alexandra-sviten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alexandra-sviten. Boken är skriven av författaren Anna Fohlin Mattsson. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alexandra-sviten var .

Originalspråket som Anna Fohlin Mattsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alexandra-sviten är det: 9789180234399.


Läs Alexandra-sviten som bok

För dig som vill köpa och läsa Alexandra-sviten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alexandra-sviten som ljudbok

Vill du lyssna på Alexandra-sviten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alexandra-sviten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alexandra-sviten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alexandra-sviten som pocket

Alexandra-sviten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alexandra-sviten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alexandra-sviten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alexandra-sviten
  • Författare: Anna Fohlin Mattsson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 250
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180234399

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alexandra-sviten?

Alexandra-sviten är skriven av författaren Anna Fohlin Mattsson

När gavs Alexandra-sviten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Alexandra-sviten?

Vi rekommenderar att du köper Alexandra-sviten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>En av de senaste decenniernas stora svenska romantrilogier i en volym</b> <b>»Sviten om Alexandra är en stor prestation, både litterärt och rent psykologiskt. En början till vad som kan bli något i stil med Cora Sandels Alberte-svit.« Tommy Olofsson, Svenska Dagbladet</b> Alexandra bor med sin mamma, sin mormor och morfar och gamlamormor. Hon leker, hon drömmer, lär sig skriva och läsa. In i hennes värld kommer Ivan – mammas nya man. Alexandras nya pappa. Och för att få behålla en pappa måste man vara snäll. Man får inte säga emot. Absolut inte kissa på sig. Men en pappa som inte får det han vill ha – han tar och tar och tar… När Alexandra är sjutton år finns Ivan kvar i familjen, en kvävande närvaro. Steget till att berätta om vad han gör när ingen annan är hemma är stort och svårt. Och allt blir inte bättre när hon försöker. Skulden och skammen finns kvar. I tre uppmärksammade romaner – <i>Alexandras rum</i> [1994], <i>De ensammas hus</i> [2004] och <i>Vägar utan nåd</i> [2006] – går Alexandra från barndom till sena tonår. Det är en smärtsam och gripande skildring av barnets utsatthet och kampen för att ta tillbaka ett eget liv; personlig, allmängiltig och, trots allt, fylld av hopp och obändig livskraft. Romansviten presenteras här i en volym, med förord av Anna Jörgensdotter. ANNA FOHLIN MATTSSON, född 1966, har givit ut både poesi och romaner och verkat som översättare från bland annat färöiska och khmer. 2024 utkommer Anna Fohlin Mattssons nya roman, en fristående fortsättning på <i>Alexandra</i>-sviten. »Hennes roman är en storrengöring i det svenska folkhemmet och den träffar som ett knytnävsslag.« Eva Ström, Kulturnytt om <i>Alexandras rum</i> »<i>De ensammas hus </i>är en storartad berättelse, som på ett skickligt sätt låter oss ta del av både hopp och hopplöshet. Språket är njutbart, tidvis skimrande.« Kristian Lundberg, Skånska Dagbladet

Utgivande förlag: Modernista