Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest

Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Morin Nilsén, Anna Carsall

Jämför och hitta det billigaste priset på Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest är skriven av Lena Morin Nilsén, Anna Carsall och gavs ut .

Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som bok, ljudbok eller e-bok.
Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest. Boken är skriven av författaren Lena Morin Nilsén, Anna Carsall. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest var .

Originalspråket som Lena Morin Nilsén, Anna Carsall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest är det: 9789180185851.


Läs Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som bok

För dig som vill köpa och läsa Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som ljudbok

Vill du lyssna på Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest som pocket

Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest
  • Författare: Lena Morin Nilsén, Anna Carsall
  • Genre: Biografier
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185851

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest?

Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest är skriven av författaren Lena Morin Nilsén, Anna Carsall

När gavs Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest?

Vi rekommenderar att du köper Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lena växer upp i en utåt sett välbärgad och trygg familj på den pittoreska landsbygden i Dalarna. Men när grannar och vänner inte ser eller hör, styr pappan familjen med järnhand. Fysiskt våld varvas med psykningar och trakasserier. Hemma lever Lena som en skugga, ständigt rädd för att någon i familjen ska bli ihjälslagen. När hon är tio år gammal flyr hennes mamma det våldsamma hemmet och Lena blir ensam kvar. Åren som följer eskalerar våldet, och när Lena just fyllt 13 år gör han det värsta en förälder kan göra mot sitt barn. <i>Aldrig kunde han döda mig</i> är en gripande skildring av ett av våra mest tabubelagda ämnen; Hur det är att växa upp med en pappas sexuella våld och vad det gör med en som vuxen. Men den handlar också om hopp: Hur man bryter sig loss, får rätt hjälp och till slut blir hel. LENA MORIN NILSÉN startade 2012 organisationen nxtME som hjälper offer och förebygger incest. <i>Aldrig kunde han döda mig </i>är hennes första bok. ANNA CARSALL är författare och socionom. 2019 gav hon ut <i>För ditt eget bästa</i> tillsammans med Pia Johansson.

Utgivande förlag: Lind & Co