Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Ernsth Bravell

Jämför och hitta det billigaste priset på Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl är skriven av Marie Ernsth Bravell och gavs ut 2013-07-29.

Äldre och åldrande - grundbok i gerontologi, 2 uppl som bok, ljudbok eller e-bok.
Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 523

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl. Boken är skriven av författaren Marie Ernsth Bravell. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl var 2013-07-29.

Originalspråket som Marie Ernsth Bravell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mognande & åldrande vilket ger den Vs som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 156 x 226 x 20 mm och den väger så mycket som 594 g. Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl ISBN är 9789140685650. Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl är en fristående bok .


Läs Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som bok

För dig som vill köpa och läsa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 523 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som ljudbok

Vill du lyssna på Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl som pocket

Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl
 • Författare: Marie Ernsth Bravell
 • Genre: Mognande & åldrande
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2013-07-29
 • Pris: 523
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 156 x 226 x 20 mm
 • SAB: Vs
 • ISBN: 9789140685650

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl?

Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl är skriven av författaren Marie Ernsth Bravell

När gavs Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-07-29.

Var kan jag köpa Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl?

Vi rekommenderar att du köper Äldre och åldrande – grundbok i gerontologi, 2 uppl hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna antologi belyser många olika perspektiv på äldre och åldrande. Den tar upp hur olika faktorer – biologiska, psykologiska, sociala och funktionella – påverkar åldrandet och hur olika individer hanterar åldrandet på olika sätt. Den tar också upp flera aspekter på vård och omsorg om äldre samt forskningsämnet gerontologi.Äldre och åldrande är skriven för högskoleutbildningar inom vård, omsorg och medicin. Den är också till nytta för yrkesverksamma inom området, samt för andra som vill öka sin kunskap om äldre och åldrande.Författarna är alla verksamma inom forskning eller praktik och har gedigen kunskap inom sina områden. Huvudredaktör är Marie Ernsth Bravell, universitetslektor vid Institutet för gerontologi och äldrestrateg i Jönköpings kommun. Hon är legitimerad sjuksköterska och har disputerat i gerontologi.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB