Alban : popmuffa för små hundar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbro Lindgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Alban : popmuffa för små hundar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alban : popmuffa för små hundar är skriven av Barbro Lindgren och gavs ut 2018-04-12.

Alban : popmuffa för små hundar som bok, ljudbok eller e-bok.
Alban : popmuffa för små hundar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Alban : popmuffa för små hundar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alban : popmuffa för små hundar. Boken är skriven av författaren Barbro Lindgren. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alban : popmuffa för små hundar var 2018-04-12.

Originalspråket som Barbro Lindgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Alban : popmuffa för små hundar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 270 x 10 mm och den väger så mycket som 352 g. Alban : popmuffa för små hundar ISBN är 9789172217676. Alban : popmuffa för små hundar är en fristående bok .


Läs Alban : popmuffa för små hundar som bok

För dig som vill köpa och läsa Alban : popmuffa för små hundar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alban : popmuffa för små hundar som ljudbok

Vill du lyssna på Alban : popmuffa för små hundar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Alban : popmuffa för små hundar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alban : popmuffa för små hundar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alban : popmuffa för små hundar som pocket

Alban : popmuffa för små hundar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alban : popmuffa för små hundar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alban : popmuffa för små hundar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Alban : popmuffa för små hundar
 • Författare: Barbro Lindgren
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2018-04-12
 • Pris: 69
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 215 x 270 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172217676

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alban : popmuffa för små hundar?

Alban : popmuffa för små hundar är skriven av författaren Barbro Lindgren

När gavs Alban : popmuffa för små hundar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-12.

Var kan jag köpa Alban : popmuffa för små hundar?

Vi rekommenderar att du köper Alban : popmuffa för små hundar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Om Alban och hans fantastiska hundliv, från den dagen han föds på den varma ängen tills den dag han dör. Men dessemellan hinner han leka mycket, hitta sin försvunna pappa, träffa Kärleken Melitta och själv få barn och barnbarn!En underbar kultbok från 70-talet! Barbro Lindgren, född 1937, är en mycket originell och personlig författare. Hon utbildade sig på Konstfack och Konstakademin.Röster om Barbro Lindgren:”Hon har vidgat ramarna för vad man skriver om. Man vet aldrig vad det är som kommer, hon är vild i sitt skrivande och har mycket humor. För mig har det varit viktigt och utvecklande.”Eva Eriksson, barnboksillustratör och långvarig samarbetspartner”Barbro Lindgren är ballast av alla hon har absolut gehör, man tror på var enda ord och hon får det personliga att bli allmängiltigt. Dessutom är hon en eminent tecknare.”Stina Wirsén, illustratör och tecknare “Hon har gjort böcker i alla genrer och för alla åldrar med ett väldigt stort register när det gäller tankar och känslor. Hon har överskridit gränserna och varit en verklig föregångare.”Anna-Clara Tidholm, författare och illustratör”Hon var först med att hålla ett konsekvent barnperspektiv, se på världen med barns ögon, att vara i femåringen. Min uppfattning är att hon startade den traditionen i Sverige. Att få illustrera hennes fantasirika texter är en stor gåva.”Pija Lindenbaum, barnboksskapare och samarbetspartner”Hon har ett speciellt språk och att skriva för barn är en konst. Hennes texter lämnar utrymme åt bilderna och när man arbetar med henne får har man fullständig frihet.”Olof Landström, illustratör, animatör och samarbetspartner Alban : popmuffa för små hundar har hon både skrivit och illustrerat.

Utgivande förlag: En bok för alla