Alba och Nattramnens grav – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mårten Gisby, Henrik Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Alba och Nattramnens grav innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alba och Nattramnens grav är skriven av Mårten Gisby, Henrik Johansson och gavs ut 2022-03-01.

Alba och Nattramnens grav som bok, ljudbok eller e-bok.
Alba och Nattramnens grav

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alba och Nattramnens grav

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alba och Nattramnens grav. Boken är skriven av författaren Mårten Gisby, Henrik Johansson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alba och Nattramnens grav var 2022-03-01.

Originalspråket som Mårten Gisby, Henrik Johansson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alba och Nattramnens grav är det: 9789179758882.


Läs Alba och Nattramnens grav som bok

För dig som vill köpa och läsa Alba och Nattramnens grav som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alba och Nattramnens grav som ljudbok

Vill du lyssna på Alba och Nattramnens grav som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alba och Nattramnens grav som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alba och Nattramnens grav som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alba och Nattramnens grav som pocket

Alba och Nattramnens grav finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alba och Nattramnens grav med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alba och Nattramnens grav med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alba och Nattramnens grav
  • Författare: Mårten Gisby, Henrik Johansson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-01
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758882

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alba och Nattramnens grav?

Alba och Nattramnens grav är skriven av författaren Mårten Gisby, Henrik Johansson

När gavs Alba och Nattramnens grav ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-01.

Var kan jag köpa Alba och Nattramnens grav?

Vi rekommenderar att du köper Alba och Nattramnens grav hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En storslagen fantasyserie i tre delar med inslag av nordisk mytologi! I den nagelbitande andra delen i serien Landet Bortom leds läsaren ner i de mörkaste vättehålorna, över snötäckta slagfält och till magiska gejsrar i jakten på Nattramnen. Nattramnen är en uråldrig asamagi, och förmodligen Albas enda hopp att återta Brisingasmycket som stals ifrån henne av Åskmakaren. Med smycket i sin ägo, och med de upproriska trollen vid sin sida, har hennes farbror blivit ett allt större hot mot Ossian, landets fredsrådare och Albas far. Alba svär att hon ska ställa allt till rätta igen, men samtidigt tilltar känslan av att vara en bricka i ett spel hon inte förstår. Hon brottas alltjämt med vad som rätt och fel och med frågan vem hon egentligen kan lita på. Lyssna på musiken från Landet Bortom! https://playgroundmusic.ffm.to/alba.ycj

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen