Alba och landet bortom – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mårten Gisby, Henrik Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Alba och landet bortom innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Alba och landet bortom är skriven av Mårten Gisby, Henrik Johansson och gavs ut 2021-06-11.

Alba och landet bortom som bok, ljudbok eller e-bok.
Alba och landet bortom

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Alba och landet bortom

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Alba och landet bortom. Boken är skriven av författaren Mårten Gisby, Henrik Johansson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Alba och landet bortom var 2021-06-11.

Originalspråket som Mårten Gisby, Henrik Johansson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Alba och landet bortom är det: 9789179756949.


Läs Alba och landet bortom som bok

För dig som vill köpa och läsa Alba och landet bortom som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Alba och landet bortom som ljudbok

Vill du lyssna på Alba och landet bortom som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Alba och landet bortom som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Alba och landet bortom som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Alba och landet bortom som pocket

Alba och landet bortom finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Alba och landet bortom med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Alba och landet bortom med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Alba och landet bortom
  • Författare: Mårten Gisby, Henrik Johansson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-11
  • Pris: 149
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756949

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Alba och landet bortom?

Alba och landet bortom är skriven av författaren Mårten Gisby, Henrik Johansson

När gavs Alba och landet bortom ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-11.

Var kan jag köpa Alba och landet bortom?

Vi rekommenderar att du köper Alba och landet bortom hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett storslaget fantasy-äventyr med inslag av skandinavisk mytologi Alba lever med sin farbror Odd i den lilla staden Värend. Hon blir vän med Idun som bor på Björkagård, och får av hennes faster Siri lära sig om växter och djur, men även naturmedicin, runor och uråldriga formler. På gården sker märkliga saker: djuren beter sig inte som djur brukar, en liten figur stryker omkring, och i jordkällaren finns en sten med främmande tecken. Varför har Siri kommit till Värend? Och varför blir Odd arg när han får höra om Siri? När Björkagård visar sig vara ingången till en annan värld bestämmer sig Alba för att ta reda på sanningen. I Landet Bortom, befolkad av älvor, tomtar och vikingar, råder maktkamp mellan häxmästaren och de upproriska trollstammarna. Alba prövas i sina färdigheter i runmagi och stridskonst och måste lära sig navigera i sin nya tillvaro. Men vem kan hon egentligen lita på? Lyssna på musiken från landet Bortom! https://playgroundmusic.ffm.to/alba.ycj

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen