Åland : vandra, cykla, paddla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olle Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Åland : vandra, cykla, paddla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Åland : vandra, cykla, paddla är skriven av Olle Persson och gavs ut 2020-04-30.

Åland : vandra, cykla, paddla som bok, ljudbok eller e-bok.
Åland : vandra, cykla, paddla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Åland : vandra, cykla, paddla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Åland : vandra, cykla, paddla. Boken är skriven av författaren Olle Persson. Vildmarksbiblioteket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Åland : vandra, cykla, paddla var 2020-04-30.

Originalspråket som Olle Persson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kanot- & kajakpaddling vilket ger den Nddz Åland som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Åland : vandra, cykla, paddla i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 325 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 128 x 25 mm och den väger så mycket som 501 g. Åland : vandra, cykla, paddla ISBN är 9789186433741. Åland : vandra, cykla, paddla är en fristående bok .


Läs Åland : vandra, cykla, paddla som bok

För dig som vill köpa och läsa Åland : vandra, cykla, paddla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Åland : vandra, cykla, paddla som ljudbok

Vill du lyssna på Åland : vandra, cykla, paddla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Åland : vandra, cykla, paddla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Åland : vandra, cykla, paddla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Åland : vandra, cykla, paddla som pocket

Åland : vandra, cykla, paddla finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Åland : vandra, cykla, paddla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Åland : vandra, cykla, paddla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Åland : vandra, cykla, paddla
 • Författare: Olle Persson
 • Genre: Kanot- & kajakpaddling
 • Förlag: Vildmarksbiblioteket
 • Utgivningsdatum: 2020-04-30
 • Pris: 249
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 325
 • Fysiska dimensioner: 190 x 128 x 25 mm
 • SAB: Nddz Åland
 • ISBN: 9789186433741

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Åland : vandra, cykla, paddla?

Åland : vandra, cykla, paddla är skriven av författaren Olle Persson

När gavs Åland : vandra, cykla, paddla ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-30.

Var kan jag köpa Åland : vandra, cykla, paddla?

Vi rekommenderar att du köper Åland : vandra, cykla, paddla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Åland ligger i Finland och mitt ute i havet; så nära, så lika och ändå så annorlunda. Åland har idag knappt 29 000 invånare, har sedan 1954 egen flagga och ger ut egna frimärken. Det har självstyrelse inom Finlands gränser, är demilitariserat och enspråkigt svenskt. Möjligheterna att idka friluftsliv i form av vandring, cykling och paddling på Åland är idealiska. Hav och land och mötet mellan dessa är huvudingredienserna i naturupplevelsen. Det är lätt och billigt att färdas mellan öarna med den utomordentliga färjetrafiken. Det finns dessutom gott om övernattningsmöjligheter. I den här guideboken beskrivs 32 vandringsturer, 13 cykelturer och 29 paddlingsturer. För varje tur beskrivs hur du tar dig till startpunkten, hur du hittar runt och vad du kan uppleva. Turerna beskrivs med text, kartor och foton. Guideboken innehåller också avsnitt om Ålands historia, natur, kulturella evenemang, museer och mycket annat. Ett särskilt avsnitt listar alla boenden du kan finna på Åland, inklusive den åländska skärgården. Olle Persson är kulturgeograf och uppväxt i Stockholm. Natur och friluftsliv har sedan barndomen varit ett naturligt och självklart intresse. Han har tidigare skrivit flera guideböcker om vandring, paddling och cykling. Detta är en uppdaterad och utökad utgåva av hans Åland-gudie.Ur innehållet: * På halvdagsturer på cykel kring Mariehamn, Ålands huvudstad, kan du besöka gamla ryska befästningar, titta in i ett förstklassigt konstmuseum och komma ut i den närbelägna skärgården. * I och kring Mariehamn kan du göra vandringar längs havet, promenera på blomstrande ängsmarker och kanske finna en egen badklippa att rasta vid. * Från Mariehamn kan du pröva på att paddla kajak och göra en kort tur ut till den gamla lotsplatsen Kobba Klintar vid inloppet till Mariehamn. Du kan också göra en längre tur till L:a Båtskär längst i ut i Mariehamns skärgård med öppet hav i söder och ett intensivt fågelliv. * Den åländska skärgården fyller ut det som kallas Skärgårdshavet med tusentals öar. Här finns mängder av fina och spännande paddlingsturer med kajak att göra, till exempel kring det ensligt belägna Kökar längst i söder, från Sandösund i norra delen eller kring Brändö längst österut nära finska fastlandet.

Utgivande förlag: Vildmarksbiblioteket