Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter

Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Ramberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter är skriven av Johan Ramberg och gavs ut .

Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter. Boken är skriven av författaren Johan Ramberg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter var .

Originalspråket som Johan Ramberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter är det: 9789180185196.


Läs Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som ljudbok

Vill du lyssna på Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter som pocket

Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter
  • Författare: Johan Ramberg
  • Genre: Kultur|Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 192
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185196

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter?

Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter är skriven av författaren Johan Ramberg

När gavs Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter?

Vi rekommenderar att du köper Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vill du lära dig måla akvarell på ett lekfullt och kravlöst sätt? Den här boken innehåller allt du behöver veta för att komma i gång med ditt skapande. Akvarellmåleriet handlar om att släppa loss fantasin och att våga experimentera. Tekniken styrs till stor del av vattnets flöde och pigmentkornens egenskaper. Även om slutresultatet kan vara svårt att förutse finns en hel del praktiska tips som underlättar din väg mot en lyckad akvarell. Lär dig hur du på ett enkelt sätt skapar himlar, får fram figurer, målar äpplen och mycket mer. Du får även grundläggande kunskaper om material, penselval, färglära och komposition samt bra råd om hur du ramar in ditt färdiga konstverk. <i>Akvarell Lekfulla övningar och kreativa insikter </i>är en nyutgåva av Johan Rambergs tidlösa och mycket uppskattade grundbok om akvarellmåleri. JOHAN RAMBERG är verksam som konstnär och sedan många år också kursledare i akvarell. Han har studerat hos några av landets skickligaste akvarellister och själv undervisat hundratals elever i akvarelltekniken.   Tidigare böcker hos Lind & Co: <i>Akvarell – Vattendanse</i>n och det intuitiva måleriet <i>Akvarell – Stadens ljus</i>

Utgivande förlag: Lind & Co