Aicha – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bene Batako

Jämför och hitta det billigaste priset på Aicha innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aicha är skriven av Bene Batako och gavs ut 2011-06-17.

Aicha som bok, ljudbok eller e-bok.
Aicha

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Aicha

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aicha. Boken är skriven av författaren Bene Batako. Megamanus är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aicha var 2011-06-17.

Originalspråket som Bene Batako skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Aicha i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 199 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 167 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 350 g. Aicha ISBN är 9789197836791. Aicha är en fristående bok .


Läs Aicha som bok

För dig som vill köpa och läsa Aicha som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aicha som ljudbok

Vill du lyssna på Aicha som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Aicha som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aicha som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aicha som pocket

Aicha finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aicha med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aicha med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Aicha
 • Författare: Bene Batako
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Megamanus
 • Utgivningsdatum: 2011-06-17
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 199
 • Fysiska dimensioner: 167 x 145 x 10 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789197836791

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aicha?

Aicha är skriven av författaren Bene Batako

När gavs Aicha ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-06-17.

Var kan jag köpa Aicha?

Vi rekommenderar att du köper Aicha hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Karim återvänder till sin hemby efter tre år på lärarhögskolan i Notsé. Han längtar efter att äntligen få gifta sig med sin älskade Aicha. Till sin förtvivlan får han veta att hennes föräldrar har gift bort henne med den rike affärsmannen Aladji, som redan har tre fruar. Karim börjar arbeta som lärare i byskolan och det blir ännu ett hårt slag för honom då en av hans elever blir svårt sjuk i malaria och föräldrarna förlitar sig på byns medicinman i stället för att söka upp sjukstugan.De gamla traditionerna är starka i byn men förändringens vindar blåser och många börjar ifrågasätta de gamla sedvänjorna. När en av byns kvinnor vägrar att låta omskära sin dotter och Aicha beslutar att ta sitt öde i egna händer förändras allt i ett slag.Byn drabbas dessutom av svår torka och Karim söker hjälp hos sin kusin Boukari som är hydrolog och bor i Ryssland. Boukari tar med sig sin ryska flickvän och flytta hem till sin by igen…Bene Batako skriver om hur livet i en by i norra Togo förändras när en ny tid med nya idéer sveper in och kolliderar med gamla invanda traditioner.Författaren är själv född i norra Togo och bor sedan flera år i Sverige. Aicha är hans andra roman och utkom på franska 2009. Hans första roman, Korsade vägar, utgavs på svenska 2010 och i Bibliotekstjänsts lektorsomdöme kan man läsa; Batako berättar sin historia på ett rättframt och okonstlat sätt och ger sin läsare inblick i afrikanskt vardagsliv och sätt att tänka.

Utgivande förlag: Megamanus