Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb är skriven av och gavs ut 2011-07-14.

Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som bok, ljudbok eller e-bok.
Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 81

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb. Boken är skriven av författaren . Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb var 2011-07-14.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den uFc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 16 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 195 x 2 mm och den väger så mycket som 50 g. Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb ISBN är 9789147102204. Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb är en del av serien: Aha! Svenska.


Läs Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som bok

För dig som vill köpa och läsa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 81 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som ljudbok

Vill du lyssna på Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb som pocket

Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb
 • Författare:
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2011-07-14
 • Pris: 81
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 16
 • Fysiska dimensioner: 265 x 195 x 2 mm
 • SAB: uFc
 • ISBN: 9789147102204

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb?

Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb är skriven av författaren

När gavs Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-07-14.

Var kan jag köpa Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb?

Vi rekommenderar att du köper Aha Svenska Substantiv, adjektiv och verb hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Aha! Individualisera till ett oslagbart pris!Aha! är en serie häften i svenska, matematik, engelska, SO och NO. Häftena är lagom långa, roliga och kluriga och låter eleverna öva lite extra på just det som de behöver.Läs merVarje häfte innehåller fakta och uppgifter om ett speciellt ämne. Eleverna får på så sätt möjlighet att arbeta med en sak i taget och läraren kan individualisera beroende på elev och grupp.Häftena karaktäriseras av lättillgängliga texter och information med uppgifter som är varierande och roliga för eleverna. Strukturen är enkel med ett moment på varje sida, ibland på ett uppslag. I häftena för läsförståelse ser varje uppslag likadant ut. Där ligger texten på vänstersidan och tillhörande läsförståelsefrågor på högersidan. Tanken är att strukturen ska vara igenkännande för eleverna och på så sätt träna dem att arbeta självständigt.

Utgivande förlag: Liber