Agonistik : texter om att tänka världen politiskt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Chantal Mouffe

Jämför och hitta det billigaste priset på Agonistik : texter om att tänka världen politiskt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Agonistik : texter om att tänka världen politiskt är skriven av Chantal Mouffe och gavs ut 2016-04-18.

Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som bok, ljudbok eller e-bok.
Agonistik : texter om att tänka världen politiskt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Agonistik : texter om att tänka världen politiskt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Agonistik : texter om att tänka världen politiskt. Boken är skriven av författaren Chantal Mouffe. Atlas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Agonistik : texter om att tänka världen politiskt var 2016-04-18.

Originalspråket som Chantal Mouffe skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Politiska strukturer: demokrati Social & politisk filosofi vilket ger den Oc:d som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 189 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 206 x 135 x 11 mm och den väger så mycket som 281 g. Agonistik : texter om att tänka världen politiskt ISBN är 9789173895361. Agonistik : texter om att tänka världen politiskt är en fristående bok .


Läs Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som bok

För dig som vill köpa och läsa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som ljudbok

Vill du lyssna på Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Agonistik : texter om att tänka världen politiskt som pocket

Agonistik : texter om att tänka världen politiskt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Agonistik : texter om att tänka världen politiskt
 • Författare: Chantal Mouffe
 • Genre: Politiska strukturer: demokrati Social & politisk filosofi
 • Förlag: Atlas
 • Utgivningsdatum: 2016-04-18
 • Pris: 194
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 189
 • Fysiska dimensioner: 206 x 135 x 11 mm
 • SAB: Oc:d
 • ISBN: 9789173895361

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Agonistik : texter om att tänka världen politiskt?

Agonistik : texter om att tänka världen politiskt är skriven av författaren Chantal Mouffe

När gavs Agonistik : texter om att tänka världen politiskt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-18.

Var kan jag köpa Agonistik : texter om att tänka världen politiskt?

Vi rekommenderar att du köper Agonistik : texter om att tänka världen politiskt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kan Europa någonsin enas? Är “demokrati” och “västvärlden” liktydiga begrepp? Vad är radikal politik? Finns det en kritisk konst och kultur? Hur kan vi verka för en multipolär värld präglad av kulturell och politisk pluralism?I Agonistik utvecklar Chantal Mouffe sin agonistiska demokratimodell genom att undersöka internationella relationer, politiska strategier, politisk konst och frågan om Europas framtid. Hon utgår från att politiska konflikter är oundvikliga, men att de inte måste bli “antagonistiska”, en kamp mellan fiender, utan bör förbli “agonistiska”, en kamp mellan meningsmotståndare.Chantal Mouffe är politisk filosof och professor i politisk teori vid Westminster-universiteteti London. Boken, som är hennes tredje på svenska, är försedd med en introduktion av Dalia Mukhtar-Landgren och Per-Anders Svärd.Utgiven i samarbete med tidskriften Fronesis.

Utgivande förlag: Atlas