Agnes Cecilia : en sällsam historia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Gripe

Jämför och hitta det billigaste priset på Agnes Cecilia : en sällsam historia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Agnes Cecilia : en sällsam historia är skriven av Maria Gripe och gavs ut 2022-04-11.

Agnes Cecilia : en sällsam historia som bok, ljudbok eller e-bok.
Agnes Cecilia : en sällsam historia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Agnes Cecilia : en sällsam historia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Agnes Cecilia : en sällsam historia. Boken är skriven av författaren Maria Gripe. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Agnes Cecilia : en sällsam historia var 2022-04-11.

Originalspråket som Maria Gripe skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Agnes Cecilia : en sällsam historia är det: 9789179772505.


Läs Agnes Cecilia : en sällsam historia som bok

För dig som vill köpa och läsa Agnes Cecilia : en sällsam historia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Agnes Cecilia : en sällsam historia som ljudbok

Vill du lyssna på Agnes Cecilia : en sällsam historia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Agnes Cecilia : en sällsam historia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Agnes Cecilia : en sällsam historia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Agnes Cecilia : en sällsam historia som pocket

Agnes Cecilia : en sällsam historia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Agnes Cecilia : en sällsam historia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Agnes Cecilia : en sällsam historia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Agnes Cecilia : en sällsam historia
  • Författare: Maria Gripe
  • Genre:
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-11
  • Pris: 129
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179772505

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Agnes Cecilia : en sällsam historia?

Agnes Cecilia : en sällsam historia är skriven av författaren Maria Gripe

När gavs Agnes Cecilia : en sällsam historia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-11.

Var kan jag köpa Agnes Cecilia : en sällsam historia?

Vi rekommenderar att du köper Agnes Cecilia : en sällsam historia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Maria Gripes Agnes Cecilia är en av de mest klassiska och lästa svenska ungdomsromanerna. En spökhistoria som är precis lika kuslig i dag som när den först gavs ut. Den krypande känslan av något oförklarligt, av att någon plötsligt finns bakom ryggen på henne. När kände hon den känslan för första gången? Det vet inte Nora. De mystiska stegen som hörs i våningen, de underliga telefonsamtalen, den sorgsna dockan och promenaderna till ödehusets trädgård dit hunden Ludde drar med henne så fort de går ut – vad betyder allt detta? Långsamt, långsamt börjar det gå upp för henne att någon utanför tid och rum kanske söker kontakt … MARIA GRIPE [1923-2007] är en av Sveriges bästa och mest älskade barnboksförfattare genom tiderna. Hon debuterade 1954 med I vår lilla stad och skrev sammanlagt 38 böcker, däribland Hugo & Josefin, Tordyveln flyger i skymningen och Agnes Cecilia. Hennes böcker är översatta till 29 språk och flera har blivit filmer och TV-serier.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen