Adress okänd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susin Nielsen

Jämför och hitta det billigaste priset på Adress okänd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Adress okänd är skriven av Susin Nielsen och gavs ut 2019-04-11.

Adress okänd som bok, ljudbok eller e-bok.
Adress okänd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Adress okänd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Adress okänd. Boken är skriven av författaren Susin Nielsen. Berghs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Adress okänd var 2019-04-11.

Originalspråket som Susin Nielsen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Adress okänd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 308 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 219 x 148 x 25 mm och den väger så mycket som 583 g. Adress okänd ISBN är 9789150223071. Adress okänd är en fristående bok .


Läs Adress okänd som bok

För dig som vill köpa och läsa Adress okänd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Adress okänd som ljudbok

Vill du lyssna på Adress okänd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Adress okänd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Adress okänd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Adress okänd som pocket

Adress okänd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Adress okänd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Adress okänd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Adress okänd
 • Författare: Susin Nielsen
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Berghs
 • Utgivningsdatum: 2019-04-11
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 308
 • Fysiska dimensioner: 219 x 148 x 25 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789150223071

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Adress okänd?

Adress okänd är skriven av författaren Susin Nielsen

När gavs Adress okänd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-11.

Var kan jag köpa Adress okänd?

Vi rekommenderar att du köper Adress okänd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Felix är tretton år och hemlös. Han bor med sin mamma i en folkabuss. I skolan försöker Felix hålla skenet uppe inför sina kompisar. Men situationen börjar bli ohållbar. Han får en idé hur han ska fixa pengar till en lägenhet till sig och sin mamma och smider en plan. Men det blir inte riktigt som Felix tänkt …”Ett charmigt underverk till bok.” “En vacker medkännande och underhållande roman.””…både upplysande och hjärtskärande…” Hon har kallats Kanadas John Green och även jämförts med Nick Hornby.Susin Nielsen är en prisbelönt kanadensisk författare som också skriver manus till teveserier.KIRKUSSUNDAY TIMESQuill & Quire  

Utgivande förlag: Berghs