Administrationssamhället – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Forssell

Jämför och hitta det billigaste priset på Administrationssamhället innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Administrationssamhället är skriven av Anders Forssell och gavs ut 2014-11-25.

Administrationssamhället som bok, ljudbok eller e-bok.
Administrationssamhället

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Administrationssamhället

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Administrationssamhället. Boken är skriven av författaren Anders Forssell. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Administrationssamhället var 2014-11-25.

Originalspråket som Anders Forssell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den Qbaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Administrationssamhället i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 267 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 398 g. Administrationssamhället ISBN är 9789144094854. Administrationssamhället är en fristående bok .


Läs Administrationssamhället som bok

För dig som vill köpa och läsa Administrationssamhället som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Administrationssamhället som ljudbok

Vill du lyssna på Administrationssamhället som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Administrationssamhället som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Administrationssamhället som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Administrationssamhället som pocket

Administrationssamhället finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Administrationssamhället med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Administrationssamhället med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Administrationssamhället
 • Författare: Anders Forssell
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2014-11-25
 • Pris: 339
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 267
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 15 mm
 • SAB: Qbaa
 • ISBN: 9789144094854

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Administrationssamhället?

Administrationssamhället är skriven av författaren Anders Forssell

När gavs Administrationssamhället ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-25.

Var kan jag köpa Administrationssamhället?

Vi rekommenderar att du köper Administrationssamhället hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla tillgängliga studier och undersökningar pekar mot att det administrativa arbetet ökar och tar upp allt mer av arbetstiden för de anställda, inte minst inom offentlig sektor. Det ska dokumenteras, skrivas rapporter, utvärderingar och planer. Det ska deltas i budgetmöten, ges synpunkter på den nya kvalitetspolicyn eller så ska anställda utsättas för revisorernas granskande blickar. Det finns otaliga exempel på klagomål från olika håll från dem som arbetar i offentlig sektor att det administrativa arbetet tycks öka och stjäl tid från de “vanliga” eller “riktiga” arbetsuppgifterna. Samtidigt sparas det alltmer på det administrativa stödet i form av sekreterare eller assistenter, vilket gör att administrativt arbete i allt större omfattning flyttar ut på varje anställd, ett slags “amatörisering” av det administrativa arbetet.I den här boken diskuteras fenomenet administration och dess förändring. En viktig förklaring till varför administrationen ökar är de organisationsreformer, kallade New Public Management, som genomförts i den offentliga sektorn. Det vi ser kan formuleras som ett slags systemfel eller organisationsparadox: Alla dessa administrativa pålagor och krav gör inte att organisationer fungerar bättre, leder inte till öppenhet och effektivitet i samhället i stort, utan leder i stället till att vi riskerar att administrera oss till döds.Förvaltningsakademin är en mångvetenskaplig centrumbildning vid Södertörns högskola som bedriver forskning om förvaltningen, uppdragsutbildning och som verkar för kvalificerade möten mellan forskning och praktik.

Utgivande förlag: Studentlitteratur