Acne: A Memoir – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laura Chinn

Jämför och hitta det billigaste priset på Acne: A Memoir innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Acne: A Memoir är skriven av Laura Chinn och gavs ut 2022-07-01.

Acne: A Memoir som bok, ljudbok eller e-bok.
Acne: A Memoir

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 328

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Acne: A Memoir

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Acne: A Memoir. Boken är skriven av författaren Laura Chinn. Hachette Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Acne: A Memoir var 2022-07-01.

Originalspråket som Laura Chinn skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Acne: A Memoir är det: 9780306828881.


Läs Acne: A Memoir som bok

För dig som vill köpa och läsa Acne: A Memoir som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 328 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Acne: A Memoir som ljudbok

Vill du lyssna på Acne: A Memoir som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Acne: A Memoir som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Acne: A Memoir som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Acne: A Memoir som pocket

Acne: A Memoir finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Acne: A Memoir med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Acne: A Memoir med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Acne: A Memoir
  • Författare: Laura Chinn
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Hachette Books
  • Utgivningsdatum: 2022-07-01
  • Pris: 328
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780306828881

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Acne: A Memoir?

Acne: A Memoir är skriven av författaren Laura Chinn

När gavs Acne: A Memoir ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-07-01.

Var kan jag köpa Acne: A Memoir?

Vi rekommenderar att du köper Acne: A Memoir hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Acne: A Memoir av Laura Chinn. Skickas inom 5-8 vardagar. Fri frakt över 199 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: Hachette Books