Ackord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Eric Gustafsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ackord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ackord är skriven av Lars Eric Gustafsson och gavs ut 2018-03-01.

Ackord som bok, ljudbok eller e-bok.
Ackord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 494

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ackord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ackord. Boken är skriven av författaren Lars Eric Gustafsson. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ackord var 2018-03-01.

Originalspråket som Lars Eric Gustafsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konkurs- & insolvensrätt vilket ger den Oekb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ackord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 10 x 210 x 145 mm och den väger så mycket som 250 g. Ackord ISBN är 9789139019916. Ackord är en fristående bok .


Läs Ackord som bok

För dig som vill köpa och läsa Ackord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 494 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ackord som ljudbok

Vill du lyssna på Ackord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ackord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ackord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ackord som pocket

Ackord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ackord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ackord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ackord
 • Författare: Lars Eric Gustafsson
 • Genre: Konkurs- & insolvensrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2018-03-01
 • Pris: 494
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 10 x 210 x 145 mm
 • SAB: Oekb
 • ISBN: 9789139019916

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ackord?

Ackord är skriven av författaren Lars Eric Gustafsson

När gavs Ackord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-01.

Var kan jag köpa Ackord?

Vi rekommenderar att du köper Ackord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Insolvensrätten håller på att förändras. Det har blivit vanligt att företag med ekonomiska problem blir föremål för omfattande räddningsinsatser i syfte att undvika konkurs. Reglerna om offentligt tvångsackord i 3 kap. lagen om företagsrekonstruktion är av central betydelse då andra alternativ än konkurs övervägs, förhandlas och genomförs.Syftet med Ackord är att redogöra för reglerna i 3 kap. lagen om företagsrekonstruktion, med särskilt fokus på ackordsfrågor som har betydelse i praktiken. Dessutom redogörs för vilka faktorer som har betydelse vid valet av insolvensförfarande samt under vilka förutsättningar skatteackord och konkursackord kan genomföras.Boken vänder sig till rekonstruktörer, ombud och företrädare för gäldenärer eller borgenärer, domare, bolagsjurister och bankjurister samt revisorer och redovisningskonsulter.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB