Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget

Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Frankson

Jämför och hitta det billigaste priset på Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget är skriven av Anders Frankson och gavs ut .

Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov - två slag som förändrade andra världskriget som bok, ljudbok eller e-bok.
Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget. Boken är skriven av författaren Anders Frankson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget var .

Originalspråket som Anders Frankson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget är det: 9789180186483.


Läs Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som bok

För dig som vill köpa och läsa Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som ljudbok

Vill du lyssna på Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget som pocket

Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget
  • Författare: Anders Frankson
  • Genre: Historia & arkeologi|Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186483

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget?

Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget är skriven av författaren Anders Frankson

När gavs Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget?

Vi rekommenderar att du köper Achtung Panzer! : Stalingrad och Charkov – två slag som förändrade andra världskriget hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kampen om Stalingrad blev legendarisk redan under andra världskriget. Här stred de sovjetiska försvararna med ryggen mot floden Volga medan Hitlers 6. armé försökte erövra staden. Striderna utvecklades till bitter kamp om varenda husruin. I februari 1943 kapitulerade angriparna. Men nederlaget följdes snart av en stor tysk seger vid ukrainska Charkov en månad senare, i mars 1943. I <i>Achtung Panzer!</i> lyfts striderna på östfronten, från offensiven mot Stalingrad till den tyska revanschen vid Charkov. Vi får möta flera avgörande karaktärer, som den tyska fältmarskalken Erich von Manstein, divisionschefen Erhard Raus och pionjärbataljonchefen Wilhelm Traub liksom den sovjetiska generalen Vasilij Tjujkov, divisionschefen Aleksandr Rodimstev och prickskytten Vasilij Zajtsev. Här beskrivs både den enskilde frontsoldatens vedermödor och generalernas avgörande beslut. ANDERS FRANKSON är militärhistorisk författare och redaktör för Pennan & Svärdet, som utges av Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Tidigare har han med militärhistorikern Niklas Zetterling skrivit en rad böcker om östfronten under andra världskriget. Flera titlar har översatts till danska, norska, finska, engelska och kinesiska. Pressröster om tidigare böcker: "Styrkan i den här boken är dess fokus på den mänskliga dimensionen. Här uppmärksammas både fältmarskalkar och politiska ledare, men lika mycket plats upplåts åt soldaterna vid fronten, som möter artilleri och minor i det fasansfulla vädret. Boken låter läsaren följa kombattanter på alla nivåer sida vid sida." WWII History om <i>Hitlers första nederlag</i> ( 2011) "Författarna ger mycket detaljerade skildringar av en av de mest dramatiska slagen undre andra världskriget. Alla aspekter av slaget vid Korsun levandegörs klart, från strategi till fotsoldaternas röster." Scale Military <i>Modeller om Tjerkassy 44</i> (2006) "Läsaren bjuds på en omfattande skildring av kriget på östfronten, med långa avsnitt om hur livet tedde sig för den vanlige frontsoldaten." Svenska Dagbladet om <i>Slaget om Kursk</i> ( 2002 )

Utgivande förlag: Lind & Co