8 X Otrohet : Noveller – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stig Hansén

Jämför och hitta det billigaste priset på 8 X Otrohet : Noveller innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 8 X Otrohet : Noveller är skriven av Stig Hansén och gavs ut 2002-08-01.

8 X Otrohet : Noveller som bok, ljudbok eller e-bok.
8 X Otrohet : Noveller

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om 8 X Otrohet : Noveller

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 8 X Otrohet : Noveller. Boken är skriven av författaren Stig Hansén. Lindelöws bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 8 X Otrohet : Noveller var 2002-08-01.

Originalspråket som Stig Hansén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa 8 X Otrohet : Noveller i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 165 x 20 mm och den väger så mycket som 470 g. 8 X Otrohet : Noveller ISBN är 9789188144607. 8 X Otrohet : Noveller är en fristående bok .


Läs 8 X Otrohet : Noveller som bok

För dig som vill köpa och läsa 8 X Otrohet : Noveller som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 8 X Otrohet : Noveller som ljudbok

Vill du lyssna på 8 X Otrohet : Noveller som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs 8 X Otrohet : Noveller som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 8 X Otrohet : Noveller som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 8 X Otrohet : Noveller som pocket

8 X Otrohet : Noveller finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 8 X Otrohet : Noveller med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 8 X Otrohet : Noveller med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: 8 X Otrohet : Noveller
 • Författare: Stig Hansén
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Lindelöws bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2002-08-01
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 240 x 165 x 20 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789188144607

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 8 X Otrohet : Noveller?

8 X Otrohet : Noveller är skriven av författaren Stig Hansén

När gavs 8 X Otrohet : Noveller ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-08-01.

Var kan jag köpa 8 X Otrohet : Noveller?

Vi rekommenderar att du köper 8 X Otrohet : Noveller hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad ska han göra när hon ligger med andra? Ställa henne till svars eller hålla tyst och hoppas på en bättre morgondag? Eller vara otrogen själv? Han har samlat på sig ett knippe lögner att ta till i fall han upptäcks, men lär sig att språket och ursäkterna kan användas till mycket. Precis som kärleken. Men det inser inte en annan man vi möter, han som lovar göra sin nya kvinna med barn i London där hon aldrig varit. Och vad ska mannen som far till Paris för att få vara ensam göra? Han tänker oavbrutet på sin sjuka dotter där hemma, men hennes mamma säger att hon vill att han inte kommer hem. En annan man får höra de mest oväntade saker av sin son. Hemma väntar den nya frun som kanske är med barn. Hur ska han kunna nå henne om han inte ens kan förstå sin son? Och vad finns det för svar att ge när man varit otrogen och vill skilja sig, men får frågan om man inte ett tag kan ta hand om den behövande systerdottern? Är det för mycket begärt att man sätter den egna kärleken i karantän när det gäller att rädda ett barn?I åtta lika moderna som tidlösa noveller visas otrohetens många ansikten: mot den man älskar, mot barnen, mot syskonen, mot sig själv. Stig Hansén har i tre uppmärksammade och rosade minnesromaner berättat om en sons sökande efter fadern som försvann, först i föräldrarnas skilsmässa, sedan i självmordet. I 8 x Otrohet går Stig Hansén vidare och visar på våra starka känslor när vi ställs inför tro, hopp och kärlek.

Utgivande förlag: Lindelöws bokförlag