40 dagar till högsta betyg på gymnasiet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andreas Rahim

Jämför och hitta det billigaste priset på 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet är skriven av Andreas Rahim och gavs ut 2016-11-27.

40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som bok, ljudbok eller e-bok.
40 dagar till högsta betyg på gymnasiet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet. Boken är skriven av författaren Andreas Rahim. Results AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet var 2016-11-27.

Originalspråket som Andreas Rahim skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 221 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 155 x 9 mm och den väger så mycket som 338 g. 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet ISBN är 9789197998635. 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet är en fristående bok .


Läs 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som bok

För dig som vill köpa och läsa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som ljudbok

Vill du lyssna på 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet som pocket

40 dagar till högsta betyg på gymnasiet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet
 • Författare: Andreas Rahim
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Results AB
 • Utgivningsdatum: 2016-11-27
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 221
 • Fysiska dimensioner: 230 x 155 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197998635

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet?

40 dagar till högsta betyg på gymnasiet är skriven av författaren Andreas Rahim

När gavs 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-27.

Var kan jag köpa 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet?

Vi rekommenderar att du köper 40 dagar till högsta betyg på gymnasiet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Never look back unless you are planning to go that way.” – Henry David Thoreau, amerikansk författare När du tar steget från högstadiet till gymnasiet, eller från gymnasiet till högskolan, är det lätt att få en smärre chock. Studietakten är betydligt högre. Pressen mer påtaglig. Marginalerna mindre. Konkurrensen hårdare. Det är lätt att känna sig överväldigad. I vissa perioder kan man till och med känna att det är svårt att hålla huvudet över vattenytan. För somliga blir chocken för mycket och man ger helt enkelt upp. Den här boken handlar om att få högsta betyg på gymnasiet genom att göra förändringar i ditt liv och ditt sätt att tänka, boosta självförtroendet, navigera genom minfält som stress och orimliga förväntningar, att våga säga nej, att prioritera, strukturera, organisera. Du kommer få lära dig hur du läser snabbare, parerar vanliga studiefällor, skapar riktigt bra Powerpointpresentationer, håller känslorna i schack när det känns tufft, och mycket mer. På 40 dagar kommer jag att hjälpa dig att genomföra förändringar som jag är övertygad om kommer att ge dig möjligheten till högsta betyg – något som i sin tur kan förändra resten av ditt liv. Alla kan få högsta betyg på gymnasiet. Men det kräver uppoffringar. Vad som hänt hitills i livet spelar ingen roll. Precis som författaren Henry David Thoreau uttrycker det så är det ingen idé att titta tillbaka på det som hänt. Tillsammans ska du och jag istället ta oss framåt och skaffa högsta betyg. Författaren Andreas Rahim har tidigare skrivit flera böcker om högskoleprovet (serien “Högskoleprovsboken”). Han studerade på Karolinska Institutet och arbetar nu som läkare.

Utgivande förlag: Results AB