2-åringen upptäcker världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Lunqe

Jämför och hitta det billigaste priset på 2-åringen upptäcker världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 2-åringen upptäcker världen är skriven av Per Lunqe och gavs ut 2019-08-10.

2-åringen upptäcker världen som bok, ljudbok eller e-bok.
2-åringen upptäcker världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om 2-åringen upptäcker världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 2-åringen upptäcker världen. Boken är skriven av författaren Per Lunqe. Fredsbasker Förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 2-åringen upptäcker världen var 2019-08-10.

Originalspråket som Per Lunqe skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa 2-åringen upptäcker världen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 44 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 105 x 150 x 4 mm och den väger så mycket som 245 g. 2-åringen upptäcker världen ISBN är 9789185609161. 2-åringen upptäcker världen är en fristående bok .


Läs 2-åringen upptäcker världen som bok

För dig som vill köpa och läsa 2-åringen upptäcker världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 2-åringen upptäcker världen som ljudbok

Vill du lyssna på 2-åringen upptäcker världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs 2-åringen upptäcker världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 2-åringen upptäcker världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 2-åringen upptäcker världen som pocket

2-åringen upptäcker världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 2-åringen upptäcker världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 2-åringen upptäcker världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: 2-åringen upptäcker världen
 • Författare: Per Lunqe
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Fredsbasker Förlaget
 • Utgivningsdatum: 2019-08-10
 • Pris: 95
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 44
 • Fysiska dimensioner: 105 x 150 x 4 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789185609161

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 2-åringen upptäcker världen?

2-åringen upptäcker världen är skriven av författaren Per Lunqe

När gavs 2-åringen upptäcker världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-10.

Var kan jag köpa 2-åringen upptäcker världen?

Vi rekommenderar att du köper 2-åringen upptäcker världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

2-åringen upptäcker världen2-åringen upptäcker världen tillsammans med sin pappa. Det gör dom i åtta kåserier och i ett häfte på 48 sidor. 2-åringen bestiger med pappa Kilimanjaro på söder, försvinner spårlöst, skapar kaos och är i stort en rolig 2-åring.2-åringen är i dag stor och stark. Hans pappa gillar att blicka bakåt mot den tid då mycket hände. Den lilla boken kanske inspirerar andra pappor med 2-åringar att hitta på saker tillsammans.Per Lunqe

Utgivande förlag: Fredsbasker Förlaget