14 juli 1789 : berättelse

14 juli 1789 : berättelse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Éric Vuillard

Jämför och hitta det billigaste priset på 14 juli 1789 : berättelse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 14 juli 1789 : berättelse är skriven av Éric Vuillard och gavs ut .

14 juli 1789 : berättelse som bok, ljudbok eller e-bok.
14 juli 1789 : berättelse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 205

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om 14 juli 1789 : berättelse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 14 juli 1789 : berättelse. Boken är skriven av författaren Éric Vuillard. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 14 juli 1789 : berättelse var .

Originalspråket som Éric Vuillard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för 14 juli 1789 : berättelse är det: 9789180186490.


Läs 14 juli 1789 : berättelse som bok

För dig som vill köpa och läsa 14 juli 1789 : berättelse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 205 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 14 juli 1789 : berättelse som ljudbok

Vill du lyssna på 14 juli 1789 : berättelse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs 14 juli 1789 : berättelse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 14 juli 1789 : berättelse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 14 juli 1789 : berättelse som pocket

14 juli 1789 : berättelse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 14 juli 1789 : berättelse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 14 juli 1789 : berättelse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: 14 juli 1789 : berättelse
  • Författare: Éric Vuillard
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 205
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186490

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 14 juli 1789 : berättelse?

14 juli 1789 : berättelse är skriven av författaren Éric Vuillard

När gavs 14 juli 1789 : berättelse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa 14 juli 1789 : berättelse?

Vi rekommenderar att du köper 14 juli 1789 : berättelse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Lysande skildring av startskottet på den franska revolutionen" Barometern   "en collageartad kollektivroman, en politisk pamflett och en historiefilosofisk utläggning. Allt det på en och samma gång? Ja, och därtill skrivet på en prosa som tänker och analyserar, som känner efter och gråter och vid behov också slår läsaren på käften. Allt mästerligt fångat i veteranen Jan Stolpes översättning." Göteborgs-Posten   Sommaren 1789 är förtjusande varm och så vacker att det är lätt att glömma vinterns svält och armod, åtminstone i palatsen. Men missnöjet med den härskande klassens godtycke och dekadens växer bland folket. En natt stormar och plundrar grupper vapenförråd i skydd av mörkret. Kyrkklockorna i Paris slår larm, men det är för sent: på morgonen den 14 juli har folkmassan redan samlats framför portarna till Bastiljen. Éric Vuillard skildrar den franska revolutionens tumultartade födelse, och genom en mosaik av öden ger han en fascinerande bild av händelsen som förändrade Europa för alltid. ÉRIC VUILLARD är författare och filmare, född i Lyon 1968. På svenska finns sedan tidigare <i>Dagordningen</i>, <i>De fattigas krig</i> och <i>Ett uttåg med heder</i>. "En kärleksförklaring till den mänskliga fantasin i en överväldigande text. En bok med känslomässig kraft som också speglar vår civilisations elände." Le Monde des Livres "visar på vackraste sätt hur litteratur och historia kan kombineras till något unikt, och hur gammalt material kan ges en helt ny dimension." Neue Zürcher Zeitung "Vuillards ilska och subjektivitet väcker händelsen och dess huvudpersoner till liv på ett sätt som en objektiv historisk text aldrig skulle kunna göra." Taz  

Utgivande förlag: Lind & Co