101 svenska sevärdheter från kalla kriget

101 svenska sevärdheter från kalla kriget – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Frankson

Jämför och hitta det billigaste priset på 101 svenska sevärdheter från kalla kriget innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 101 svenska sevärdheter från kalla kriget är skriven av Anders Frankson och gavs ut .

101 svenska sevärdheter från kalla kriget som bok, ljudbok eller e-bok.
101 svenska sevärdheter från kalla kriget

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om 101 svenska sevärdheter från kalla kriget

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 101 svenska sevärdheter från kalla kriget. Boken är skriven av författaren Anders Frankson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 101 svenska sevärdheter från kalla kriget var .

Originalspråket som Anders Frankson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi|Resor” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för 101 svenska sevärdheter från kalla kriget är det: 9789180185066.


Läs 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som bok

För dig som vill köpa och läsa 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som ljudbok

Vill du lyssna på 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 101 svenska sevärdheter från kalla kriget som pocket

101 svenska sevärdheter från kalla kriget finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 101 svenska sevärdheter från kalla kriget med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 101 svenska sevärdheter från kalla kriget med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: 101 svenska sevärdheter från kalla kriget
  • Författare: Anders Frankson
  • Genre: Historia & arkeologi|Resor
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 250
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185066

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 101 svenska sevärdheter från kalla kriget?

101 svenska sevärdheter från kalla kriget är skriven av författaren Anders Frankson

När gavs 101 svenska sevärdheter från kalla kriget ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa 101 svenska sevärdheter från kalla kriget?

Vi rekommenderar att du köper 101 svenska sevärdheter från kalla kriget hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Över hela Sverige finns tydliga spår av kalla kriget, 1947-91, då landets totalförsvar var på en nivå som saknar motstycke. I denna reseguide presenteras 101 utvalda sevärdheter från Ystad till Abisko, bland annat vägbaser, museer, regementen, flottiljer och fort. Här finns kartor och många bilder av platserna, både från kalla kriget och idag. Några av landets främsta militärhistoriska författare har också bidragit med egna tips. <i>101 svenska sevärdheter från kalla kriget</i> är en ovärderlig kunskapskälla att ta med på både kortare och längre militärhistoriska resor. ANDERS FRANKSON är militärhistorisk författare och redaktör på Pennan & Svärdet, som utges av Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek.

Utgivande förlag: Lind & Co