100 coola pappersflygplan att vika & flyga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Abigail Wheatley

Jämför och hitta det billigaste priset på 100 coola pappersflygplan att vika & flyga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 100 coola pappersflygplan att vika & flyga är skriven av Abigail Wheatley och gavs ut 2021-04-29.

100 coola pappersflygplan att vika & flyga som bok, ljudbok eller e-bok.
100 coola pappersflygplan att vika & flyga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 64

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om 100 coola pappersflygplan att vika & flyga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 100 coola pappersflygplan att vika & flyga. Boken är skriven av författaren Abigail Wheatley. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 100 coola pappersflygplan att vika & flyga var 2021-04-29.

Originalspråket som Abigail Wheatley skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för 100 coola pappersflygplan att vika & flyga är det: 9789179854652.


Läs 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som bok

För dig som vill köpa och läsa 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 64 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som ljudbok

Vill du lyssna på 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 100 coola pappersflygplan att vika & flyga som pocket

100 coola pappersflygplan att vika & flyga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 100 coola pappersflygplan att vika & flyga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 100 coola pappersflygplan att vika & flyga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: 100 coola pappersflygplan att vika & flyga
  • Författare: Abigail Wheatley
  • Genre:
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-29
  • Pris: 64
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854652

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 100 coola pappersflygplan att vika & flyga?

100 coola pappersflygplan att vika & flyga är skriven av författaren Abigail Wheatley

När gavs 100 coola pappersflygplan att vika & flyga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-29.

Var kan jag köpa 100 coola pappersflygplan att vika & flyga?

Vi rekommenderar att du köper 100 coola pappersflygplan att vika & flyga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den här boken innehåller 100 ark som du kan riva ut och skapa fyra olika flygplansmodeller av, plus anvisningar om hur du ska vika och flyga planen. Du får också en pilotloggbok där du kan anteckna hur det går för dina plan.

Utgivande förlag: Tukan förlag