100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per T Ohlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen är skriven av Per T Ohlsson och gavs ut 2012-12-17.

100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som bok, ljudbok eller e-bok.
100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 80

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen. Boken är skriven av författaren Per T Ohlsson. Timbro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen var 2012-12-17.

Originalspråket som Per T Ohlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Kc.46,Lz Gripenstedt, Johan August,920.7,948.5041 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 241 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 230 g. 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen ISBN är 9789175669205. 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen är en fristående bok .


Läs 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som bok

För dig som vill köpa och läsa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 80 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som ljudbok

Vill du lyssna på 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen som pocket

100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen
 • Författare: Per T Ohlsson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Timbro
 • Utgivningsdatum: 2012-12-17
 • Pris: 80
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 241
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 15 mm
 • SAB: Kc.46,Lz Gripenstedt, Johan August,920.7,948.5041
 • ISBN: 9789175669205

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen?

100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen är skriven av författaren Per T Ohlsson

När gavs 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-12-17.

Var kan jag köpa 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen?

Vi rekommenderar att du köper 100 år av tillväxt : Johan August Gripenstedt och den liberala revolutionen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Johan August Gripenstedt var en brinnande ande i en bräcklig kropp. Med honom inleddes det svenska välståndet.Som finansminsiter i mitten av 1800-talet frigjorde Gripenstedt landets “slumrande krafter”. Han finansierade järnvägarna, föverkligade frihandeln, avveckalde skråna och stånden och slog vakt om freden. Han förspråkade en pragmatisk “medelväg” i politiken och hävdade att det fattiga Sverige skulle bli ett av världens rikaste länder.Efter 100 år av tillväxt står det klart att det var han som röjde väg för en ny tid: vår egen.Per T Ohlsson, född 1958, är journalist, författare och Senior Columnist i Sydsvenskan.”…ett inleveslerikt porträtt av en kraftfull och självmedveten finansminsiter…lär oss mycket om hur grunden lades till välståndets Sverige.”Alf Åberg, Svenska Dagbladet

Utgivande förlag: Timbro