Prada coffee table böcker

En Prada-bok på vardagsrumsbordet ökar snabbt känslan av lyx och klass. Här har vi satt ihop en komplett lista över de populäraste och snyggaste Prada coffee table böckerna.


Lista – populäraste Prada coffee table book

Här listar vi de populäraste Prada coffee table böckerna 2021. Klicka på respektive bok eller knappen bredvid för att köpa boken.

1. Prada Catwalk – Susannah Frankel

Prada grundades som ett lyxigt lädervaruhus 1913 i Milano och gick in på modeområdet när Miuccia Prada tillträdde familjeföretaget 1979. Efter att ha fokuserat enbart på accessoarer presenterade hon husets första modekollektion 1988. förvandla snart Prada till ett av världens mest inflytelserika lyxvarumärken med en djupt personlig, sofistikerad och subtilt subversiv strategi. Den här slutgiltiga publikationen öppnar med en kort historia av huset, följt av en kort biografisk profil av Miuccia Prada, innan de utforskar själva samlingarna, organiserade kronologiskt. Varje kollektion introduceras av en kort text som avslöjar dess influenser och höjdpunkter och illustreras med noggrant kuraterade catwalkbilder som visar hundratals spektakulära kläder, detaljer, accessoarer, skönhetsutseende och scenografier – och naturligtvis de bästa modemodellerna som bar dem på landningsbanan, från Naomi Campbell och Gisele till Kate Moss och Kaia Gerber. En rik referensavsnitt, inklusive ett omfattande index, avslutar boken.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 632 Utgivningsdatum: 2019-09-26

2. Little Book of Prada – Laia Farran Graves


Little Book of Prada är den legendariska modehuset i fickformat och vackert illustrerad. Fördjupad elegans och lyx, tekniskt avancerade tyger och sublim originalitet i design är alla kännetecken för House of Prada. I denna miniatyrmonografi dokumenterar Laia Farran Graves varumärkets historia och arv, från företagets ursprung som en lädervarutillverkare till det globala modeimperium som skapats av Miuccia Prada. Little Book of Prada utforskar varumärkesutvecklingen och innovationerna, liksom en designetos informerad av intresset för minimalism och samtida konst. Bilder av enskilda plagg, catwalk-bilder och modefotografering hyllar ett av världens mest inflytelserika modehus och kvinnan bakom det, i ett perfekt utformat och snyggt format som gör en perfekt present till alla älskare av mode.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 160 Utgivningsdatum: 2020-05-14

3. Little Book of Prada – Laia Farran Graves

I firandet av detta familjemärke representerar denna bok en sammanfattning av Miuccia Pradas nyckelkollektioner och delar, inklusive lanseringen av Miu Miu-linjen, varumärkets tonvikt på diskret elegans och lyx, tekniskt avancerade tyger och originalitet i designen. Vi följer en biografisk kronologi som hoppar från sidorna om varumärkets ursprung som lädervarutillverkare, Miuccia Pradas liv och karriär och samlingar, samarbeten och teman, såsom konstpåverkan och parfym- och skönhetslinjer. Vacker fotografering av hennes färdiga mönster, tillsammans med närbildsdetaljer, visar innovationen hos detta inflytelserika modehus och kvinnan bakom det.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 160 Utgivningsdatum: 2017-01-01