Mat Vin Öl Sprit

Mat Vin Öl Sprit – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michel Jamais

Jämför och hitta det billigaste priset på Mat Vin Öl Sprit innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mat Vin Öl Sprit är skriven av Michel Jamais och gavs ut 2010-11-01.

Mat Vin Öl Sprit som bok, ljudbok eller e-bok.
Mat Vin Öl Sprit

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mat Vin Öl Sprit

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mat Vin Öl Sprit. Boken är skriven av författaren Michel Jamais. Grenadine är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mat Vin Öl Sprit var 2010-11-01.

Originalspråket som Michel Jamais skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcaa,Qcaf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mat Vin Öl Sprit i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 211 x 15 mm och den väger så mycket som 680 g. Mat Vin Öl Sprit ISBN är 9789186287092. Mat Vin Öl Sprit är en fristående bok .


Läs Mat Vin Öl Sprit som bok

För dig som vill köpa och läsa Mat Vin Öl Sprit som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mat Vin Öl Sprit som ljudbok

Vill du lyssna på Mat Vin Öl Sprit som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mat Vin Öl Sprit som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mat Vin Öl Sprit som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mat Vin Öl Sprit som pocket

Mat Vin Öl Sprit finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mat Vin Öl Sprit med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mat Vin Öl Sprit med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mat Vin Öl Sprit
  • Författare: Michel Jamais
  • Genre: Mat & dryck
  • Förlag: Grenadine
  • Utgivningsdatum: 2010-11-01
  • Pris: 75
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 128
  • Fysiska dimensioner: 260 x 211 x 15 mm
  • SAB: Qcaa,Qcaf
  • ISBN: 9789186287092

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mat Vin Öl Sprit?

Mat Vin Öl Sprit är skriven av författaren Michel Jamais

När gavs Mat Vin Öl Sprit ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-11-01.

Var kan jag köpa Mat Vin Öl Sprit?

Vi rekommenderar att du köper Mat Vin Öl Sprit hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Två av Sveriges ledande auktoriteter på kombinationen mat och dryck hälsar välkommen till bords! Konsten att få till lyckade möten mellan mat och dryck har blivit en omåttligt populär och efterfrågad vetenskap såväl på Sveriges lyxkrogar som i hemmet. Många känner till att den gamla devisen rött till kött och vitt till fisk inte kunde vara mer fel. Men hur tänker egentligen lyxkrögarna när de rekommenderar ett vin till en sjötunga? Och hur ska man själv tänka hemma i köket? Sedan 2004 har författarna och gastronomerna Michel Jamais och Mathias Emilsson arrangerat mängder av dryckesorienterade middagar på restaurang Villa Källhagen i Stockholm. Det är ur dessa middagar som idén att sammanställa några av de mest uppskattade kombinationerna sprungit fram. Resultatet är denna bok en bok för dig som vill få tillräcklig kunskap för att våga ta ut svängarna hemma i köket. Med sina år av erfarenhet delar dessa matmästare med sig av sin kunskap om hur våra sinnen fungerar, sina hemligheter om ingrediensval och tips på spännande, nyskapande smakkombinationer som kommer att få hemmakockens middagsgäster att häpna. Boken är indelad i avsnitt efter de olika dryckestyperna, vilka ackompanjeras av recept som passar till just dessa. Recepten är skapade av restaurang Villa Källhagens egen kökschef Mathias Emilsson och de konstfullt upplagda och omsorgsfullt tillredda rätterna illustreras med fotografier av den framstående matfotografen Arne Adler. Alla recept har detaljerade serveringsinstruktioner och en rekommendation på passande dryckesval med en förklaring varför just denna dryck har valts.För den som intresserar sig för smakkombinationernas fascinerande värld finns det inget liknande på marknaden. Boken präglas starkt av den entusiasm inför kombination av smaker, dofter och färger som kännetecknar riktiga köksmästare, och detta kommer att smitta av sig på läsaren. Kort och gott ger denna bok vägledning till den inspirationstörstande hemmakocken och visar att det finns en hel vetenskap bakom smakernas värld.OM FÖRFATTARNAMichel Jamais är en av landets mest välrenommerade kännare av vin, öl och sprit och en ledande auktoritet i konsten att kombinera mat och dryck. Han har en gedigen bakgrund som kock och sommelier och har under snart 20 års tid spridit kunskap om drycker över hela Sverige genom provningar, utbildningar, ett stort antal böcker, tidningar och TV. Mathias Emilsson är sedan 2004 kökschef på restaurang Villa Källhagen i Stockholm. Han är även utbildad sommelier och har arbetat internationellt som mat- och dryckeskonsult samt hållit en mängd kurser om mat och dryck i kombination.

Utgivande förlag: Grenadine