Fatta eld – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Collins

Jämför och hitta det billigaste priset på Fatta eld innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fatta eld är skriven av Suzanne Collins och gavs ut 2018-10-09.

Fatta eld som bok, ljudbok eller e-bok.
Fatta eld

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 100

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fatta eld

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fatta eld. Boken är skriven av författaren Suzanne Collins. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fatta eld var 2018-10-09.

Originalspråket som Suzanne Collins skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Fatta eld i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 329 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 136 x 19 mm och den väger så mycket som 303 g. Fatta eld ISBN är 9789178032754. Fatta eld är en del av serien: Hungerspelen (del 2).


Läs Fatta eld som bok

För dig som vill köpa och läsa Fatta eld som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 100 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fatta eld som ljudbok

Vill du lyssna på Fatta eld som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fatta eld som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fatta eld som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fatta eld som pocket

Fatta eld finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fatta eld med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fatta eld med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fatta eld
 • Författare: Suzanne Collins
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2018-10-09
 • Pris: 100
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 329
 • Fysiska dimensioner: 210 x 136 x 19 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789178032754

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fatta eld?

Fatta eld är skriven av författaren Suzanne Collins

När gavs Fatta eld ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-09.

Var kan jag köpa Fatta eld?

Vi rekommenderar att du köper Fatta eld hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En cynisk teve-värld där deltagarna tävlar med livet som insats. Detta kan vara verklighetens underhållning i framtiden…Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan och att hon blev ökänd. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna – och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar – inklusive de två killar som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla…”Fatta eld” är den andra delen i den gastkaramande trilogin om “Hungerpelen”.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen